ZASIJ LJUBEZEN

Celoletni kanaliziran tečaj vodene osebne rasti

 • Kanaliziran tečaj
 • sobota, 11. majl 2019
 • od 10.00 do 17.00 ure
 • Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana

Pozdravček!

Pri ustvarjanju tečaja Zasij ljubezen, me je vodila misel, ki govori o tem, ‘Koliko smo ljudje kot fizična bitja sploh pripravljeni slediti dušnemu zapisu?’.

Preko nemalo zgodb, ki jih srečujem, sem zaznal, tudi preko svojih vodnikov, angelov če želiš, da je vsem tem zgodbam skupno eno.

Vse te zgodbe imajo vse vedenje o vsem, kar pišejo duhovne knjige, o vsem kar prinašajo dogodki življenja in o vsem, kar nas tako mene kot tebe naredi stvarne in resničn

uroš-brumen

Končno Te lahko povabim na  celoletni kanaliziran tečaj ZASIJ LJUBEZEN v 8 modulih s pridobitvijo CERTIFIKATA.

Kljub vsem tem znanju, pa prav zaradi svoje miselne naravnanosti, pozabimo na eno, da smo energija, ki ustvarja in živi, zato ker ji je to dano, zato ker ima takšno nalogo in ker ima takšno priložnost. Torej že, ko se rodimo v ta svet, prinesemo energijski zapis, katerega naj bi skozi življenje uresničevali in se tako tudi izrazili v vsej svoji celoviti podobi.

Vse nam je torej dano.

Zakaj potem tega ne naredimo? Mnogi bi rekli, da je za to krivo življenje poprej. Spet drugi bi rekli, da je takšna vzgoja in tretji bi rekli, da je to zaradi okolice. Pa vendar vse našteto nima nič opraviti z nami. Saj smo energija, položena v fizično telo, na točno določen kraj, na točno določeno točko, od koder svojo višjo nalogo še lažje opravljamo.

Kaj ima naša višja naloga opraviti z nami? Naša višja naloga je pravzaprav vse, kar imamo, vse kar poosebljamo in vse zaradi česar smo. Je pravzaprav naše bistvo.

Če naša duša vse to ve, zakaj nam potem ni dano to tudi uresničiti? Naj zveni še tako staromodno ali versko, toda Bog je dal človeku, se pravi meni in tebi svobodno voljo odločitve. In sva že na prvem koraku. Da lahko vse to dosežeš, torej blaginjo, uspeh, srečo in veselje, je potrebna odločitev.

Tukaj na tem mestu sem se odločil, da bom o od-ločitvi spregovoril na tak način kot govorijo oni.

Vse to, kar smo poprej povedali, bi ti bilo dragi popotnik, dosegljivo od trenutka, ko bi si dovolil slediti sebi. Slediti sebi, tako preprosto se sliši, pa vendar je v našem svetu to tako zelo težko uresničiti, prav zaradi pričakovanja.

Ljudje smo namreč fizična bitja, ki si želimo biti ljubljeni, sprejeti in razumljeni. A zaradi vsega priučenega, pozabimo na to, da je vse to odvisno le od nas.

Zato sem se po pripovedi vodnikov odločil,

da nekatere posameznike popeljem skozi osem skrivnostnih modulov,

v katerih bodo spoznali, da je ključ do uspeha, predvsem spoznanje lastnih prednosti

in soočanje z dejstvom, da smo utelešeni z namenom.

To je proces, ki ga je lažje narediti kot opisati, saj sem skozi svojo delo, spoznaval tudi to, da kljub temu, da so ljudje dobili čiste kanalizirane uvide in napotke, kako razrešiti nastalo situacijo, tega zaradi pomanjkanja zaupanja vase ali poguma, niso izpeljali do konca. Čeprav bi morali narediti samo še piko na koncu stavka, ali vejico za nadaljevanje, so čakali. Za nameček, pa v trenutkih možnosti za realizacijo vsega, zaradi sebi lastnih strahov, niso bili pripravljeni narediti zadnjega koraka.

Zato so mi vodniki omogočili, da po njihovih načelih ustvarim voden proces z napotki, vajami,spoznavanjem energijskih načel, ki se vežejo na posameznike, s skrivnostjo manifestacije in priklicem vsega dobrega v svoje življenje.

To je proces, ki ga je lažje narediti kot opisati,

To je proces, ki mu je dano zoreti, da se skupaj obogati tudi tvoja osebnost, tvoja kreacija, tvoje obilje, tvoja moč in tvoje vedenje o tem, kdo si, od kod prihajaš in kaj je tvoja naloga.

PODROBNOSTI O CELOLETNEM KANALIZIRANEM TEČAJU:

Točni termini srečanja: 02 marec 2019, 06 april 2019, 11. maj 2019, 15. junij 2019
in še v dogovoru: september 2019, oktober 2019, november 2019 in december 2019

Srečanja se bodo dogodila enkrat mesečno in trajala od 10.00 do 17.00 ure,
s vključenim enournim odmorom za kosilo ter dvema odmoroma po 15 minut.

Tako se bomo skupaj dotaknili:

1) štirih fizičnih stebrov:

 • Finance
 • Osebna blaginja
 • Zavedanje Sebe
 • Sprejemanje

2) štirih energijskih stebrov:

 • Moč
 • Kreacija
 • Pozitiven razplet
 • Ljubezen

K vsemu temu bomo pridali še razne življenjske situacije in tematike ter spoznali, na kakšen način lahko tej vsaki situaciji glede na svoje energijsko stanje, prikličemo dobro in prejmemo razne napotke vodnikov za razrešitev. Med drugim se bomo dotaknili tudi tem, kako prepoznati, iz katere sfere prihajajo te napotki, ali prihajajo iz teme ali luči.

Kot udeležencu celoletnega kanaliziranega tečaja,
Ti poklanjam še DVA BONUSA!

V času trajanja tečaja ti kot udeležencu poklanjam eno 15-minutno Skype konzultacijo na mesec, za razreševanje morebitnih nesoglasij, pojasnila in napotke, da bo vse teklo kot je prav.

Kot udeležencu poklanjam še bon za popust v vrednosti 50€, ki ga lahko unovčiš z udeležbo na mojem Spiritualnem taboru v Ankaranu in sicer v jesenskem terminu.

Na kak način naše višje poslanstvo prepoznati in ga umestiti v fizično življenje?

Kako delovati z raznimi simboli, ki jih angeli prinašajo v tvoje življenje?

Kako svojo energijo
pripraviti za obilje?

Kaj je tisto, naše
višje poslanstvo?

Pozdravček

Na celoletni kanaliziran tečaj “ZASIJ LJUBEZEN”, se lahko prijaviš samo na začetku. Moduli trenutno že potekajo. Predlagam pa, da se vpišeš na mojo NOVO MAIL LISTO ((spodaj). da bova ostala v stiku. 

Z veseljem Te bom ovestil o prihajajočihdogodkih kot tudi o novi možnosti vpisa, v ta ali kak nov tečaj.

Z Ljubeznijo,

Vaš Uroš Brumen

To je samo kanček tistega, kar nam prinašajo naša druženja. Ne smem pa pozabiti tudi na to, da bo vsako druženje imelo tudi sprostitveno noto in da bom glede na skupino posameznikov, vodil tudi kratke kanalizirane meditacije