SPIRITUALNI MEDIJ, ENDOSUGESTIVNI IN MOTIVACIJSKI TRENER

Uroš Brumen

 

“Zavedam se, da ima človek v tem prostoru in času svoj namen, da se uresniči in se poda na pot svojega uspeha.” 

 

uroš brumen

“Mnogi verjamejo, da nam je zgodba našega življenja, že vnaprej v celoti zapisana. Toda tista prava resnica se skriva le v nas samih. Mnoge preizkušnje v mojem življenju so se zgodile z določenim razlogom in namenom. Prav zato verjamem, da je človek le energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti. Zato se zavedam, da ima človek v tem prostoru in času svoj namen, da se uresniči in se poda na pot svojega uspeha.”

Pot, na katero se je že pred leti podal Uroš, je v Sloveniji še vedno nenavadna in mnogim nerazumljiva, kajti s svojo osebnostjo, z zaupanjem v energije in z znanjem, ki na trenutke presega meje razumnega, pomagam mnogim na poteh njihovega življenja.

Vsak posameznik z energijo svojega rojstnega datuma prinaša svojo zgodbo. In prav skrivnosten preplet energij v rojstnem datumu je moj ključ do energije posameznika, ki mu omogoča, da zgodbo tisočerih življenj lahko prebiram kot odprto knjigo. Vsak je individuum z mnogimi skrivnostmi, ki izvirajo v njegovi podzavesti in so največkrat vzrok na eni strani izjemnega uspeha, spet na drugi strani pa lahko prav nepoznavanje le-teh, zavira in onemogoči poti do osebnega uspeha.

Ena od smeri, ki jih z veseljem predaja posameznikom ali skupini, je za mnoge še vedno tabu tema. Sam iz izkušenj ve in je v to trdno prepričan, da obstaja življenje po življenju. V izjemno veselje zato predaja sporočila nam dragih, tistim ki se želijo spraviti s svojimi bližnjimi in danes niso več fizično prisotni.

Poznan je kot spiritualni medij, ki se na svojstven in individualen način loteva vsake zgodbe. Prav zato so osebni obiski pri njem tako posebni in edinstveni, saj človeku poda ključ do njegove resnice in njegovega uspeha. Je avtor knjig in mnogih izdelkov, ki poosebljajo energijo eteričnega sveta in lahko mnogim pomagajo na poti njihovega življenja.

Prijatelji zanj pravijo, da je oseba, ki z lahkoto premika meje nemogočega in je človek, ki je zaupanje v energije in svoje neverjetne sposobnosti združil v svojo kariero.

Kje je začetek in kje je konec?
Je konec res tam, kjer se vse konča?
Ali je konec le začetek nečesa novega?

Kaj je moje poslanstvo?

Vsak od nas je energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti.