SPIRITUALNI MEDIJ, ENDOSUGESTIVNI IN MOTIVACIJSKI TRENER

Uroš Adrian Brumen

Moje ime je Uroš Adrian Brumen in sem Spiritualni medij. Kar pa pomeni, da se kot kanal sprehajam med več Svetovi in lahko tebi kot posamezniku prenesem premnoga življenjsko pomembna sporočila, ki jih imajo Vodniki zate.

uroš brumen

Tako moji kot tvoji Vodniki so med seboj povezani v eno veliko Višje stvarstvo,  katero so tedaj, ko so pričeli delovati z mano ali preko mene, preprosto poimenovali Nebo. 

Torej, vse tisto, kar ti Nebo prinaša, ti z največjo radostjo in ljubeznijo predam. Zato ker vem in sem v to trdno prepričan, da je življenje zgolj en sam trenutek na večnem popotovanju duše.

 

Živeti življenje je preprosto vodilo Neba. Pa ga znamo res živeti? Ali se v križiščih zmedemo in obstanemo na mestu?
Ne, nisem eden mnogih in to kar počnem ni le zgodba. Je preprosto način življenja, na katerega so me vodniki pripravljali že vse moje življenje. Da, nihče ni popoln, ampak je vsak kot Duša najpopolnejši prav v tem telesu, ki ga ima.

Telo, ki mi je bilo v tem življenju poklonjeno, res ni popolno. S cerebralno paralizo živim že celo svoje življenje in svoje fizično stanje sprejemam v popolnosti. Že odkar pomnim komuniciram s Svetovi, z Vodniki, z Angeli, v nebo vzetimi mojstri in pa tudi umrlimi. Slednji poklon Neba mi je najslajši, namreč prav sporočila naših rajnih, nam lahko v danih trenutkih nemoči, izgube in spraševanja kako, zakaj in kdaj, poklonijo premnoge rešitve našega danega trenutka. Prenašanje sporočil pokojnikov je vsekakor poglavje, kjer vsako življenje in vsaka zgodba govori zase.

Dejstvo, ki se ga želim dotakniti, pa je še to, da je človek zgolj energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in tudi bo v prihodnosti. Na to, kar z največjim veseljem dajem, imenujem svoje poslanstvo. Zelo sem hvaležen, ker so me na to, kar predajam, Vodniki pripravljali že vse moje življenje. Zelo težko pa opredelim trenutek, ko sem se podal na to pot, da na tak način drugim bogatim zgodbe življenja. Ena velikih prelomnic se je zgodila leta 2007, ko sem tudi uradno tudi začel to pot.

Pravzaprav pa je komunikacija z Nebom, ne le moje življenjsko poslanstvo, ampak tudi način življenja, s katerim je oplemeniten vsak nov dan. Kot rado ob velikih prelomnicah poudari Nebo, da ni prostora in ne časa, tako je tudi moje življenje bogatejše prav ta trenutek.

Kot medij pa neznosno uživam, takrat ko lahko z njihovimi sporočili posameznikom osmislim življenjsko zgodbo in podam napotke in odgovore ter jih popeljem na pot svetlobe.

Z vsako preizkušnjo se lahko znova srečamo, jo opravimo in se osvobodimo. Vedno pa za tem sledijo naslednji koraki, kateri so uspešnejši, takrat ko jih ustvariš zaradi sebe in v sozvočju z Nebom.

Avtorica prvega članka, ki je v javnosti spregovoril o mojem poslanstvu, je prav ta članek poimenovala ‘Angel v človeški podobi’. Lahko bi temu rekli tudi tako.

A ne nazadnje sem človek, ki uresničuje svoj namen in svoje poslanstvo, zato da osreči in osvobodi mnoge ter jih opominja, da je vsak posameznik kot sad najvišje ljubezni, luč za mnoge, ki tavajo v temi. Verjamem in vem, da tak si tudi ti. V kolikor nama bo namenjeno, se zagotovo srečava in srčno se veselim pripovedi tvojih Vodnikov.

Kje je začetek in kje je konec?
Je konec res tam, kjer se vse konča?
Ali je konec le začetek nečesa novega?

KANALIZIRANI DOGODKI V ŽIVO!