Sporočila nebes

Ste kdaj pomislili, da ima prav Višje Stvarstvo v vsakem trenutku, za vsako situacijo odgovor za nas? Pa se jim dovolimo prisluhniti, ali zaradi strahu pred neznanim zbežimo v fizični svet… in životarimo?

Vabim Te na edinstven dogodek!

Mnogi govorijo, kako zelo preprosto je slediti svojim sanjam, postavljati nove temelje v življenju, narediti premišljene korake in ne nazadnje tudi vsak trenutek v svojem življenju sprejeti kot kreacijo, ki je zame, zate in za ves, svet v tem trenutku, v njegovo najvišje dobro.

»V naše najvišje dobro.«

To je termin, ki ga dandanes ljudje uporabljamo za vse dogodke, ki smo jih deležni. Pozabljamo pa na to, da od nekod prihajamo, da nekje smo v tem trenutku in prav zaradi tega trenutka, bomo nekje v prihodnosti. Vse to nakazuje, da ni prostora in ne časa.

In, ker ni ne prostora in ne časa, obstaja tudi več svetov, ki kreirajo naš svet. Vsi poznamo angele varuhe, vsi poznamo angele, vodnike in v nebo vzete mojstre, ki so venomer ob nas in nam tako ali drugače v naša življenja postavljajo simbole, ob pomoči katerih, v kolikor bi si jih dovolili razbrati, bi lahko dosegli vse in še več.

Ko pa se dotaknemo tistih, ki so bili fizično prisotni v našem življenju, pa so zaradi teh ali drugačnih razlogov že zapustili naš svet, pa nam zastane dih. Saj tako kot sem že dejal, obstajajo trenutki prej, zdaj in potem.

Torej so tudi tisti, ki so že odšli in spremenili svojo podobo, venomer na vsakem koraku lahko tudi prisotni v našem življenju.

Sporočila le teh so včasih bistvena, zato da se v življenju premaknemo in si dovolimo iti naprej.

Zaradi vsega tega in ker mi je dovoljeno s strani najvišjega predati za vas pomembna sporočila, s pomočjo katerih boste priklicali srečo in blaginjo v vaša življenja, vas vabim na srečanje po Sloveniji.

"S srcem zaupaj, z Ljubeznojo odpuščjaj in videno ti bo."

Citat po Meteri Mariji

TOKRAT JE OSTAL ŠE ZADNJI KRAJ – ZADNJA PRILOŽNOST!

Se vidiva (še) na obali...

ANKARAN

Četrtek. 25. april 2019, ob 17.30 uri

HOTEL CONVENT
(ADRIA HOTEL&RESORT)

Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran

Zagotovite si SVOJE mesto!

Število prostih mest v vsakem kraju je 15.

Ko se zapolnijo vsa prosta mesta po krajih, se ne bo več možno prijaviti. Saj veš: »Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.«

TVOJ PRISPEVEK ZA IZMENJAVO ENERGIJ JE:

55,00€

Skupina bo majhna in ne le to, da bo vsak od udeležencev prejel sporočila, ampak tudi ogromno namigov tudi s strani Sporočil Nebes drugim udeležencem.

KDO JE UROŠ BRUMEN?

Uroš Brumen je spiritualni medij, ki ima izjemen vpogled onkraj tistega, kar vidimo, čutimo in vemo navadni smrtniki.

Ker je tesno povezan z najvišjimi energijami Neba, od Njih prejema najbolj skrivnostna, a življenjsko pomembna sporočila. 

DOBRO JE VEDETI

Do kdaj so mogoče prijave?

Prijave so mogoče do 3 dni pred izbranim terminom v MARIBORU, v LJUBLJANI ali v ANKARANU. Za uspešno prijavo se šteje izvedeno plačilo.

Do kdaj moram plačati?

S prijavo je tvoje mesto rezervirano. Vendar je tvoja prijava 100% potrjena šele s plačilom (najkasneje do 3 dni po oddani prijavnici).