Sporočila Nebes

z Angelskimi blagoslovi Ljubezni

Vabim Te na edinstven dogodek!

Sklenjen krog energij je neverjetna pripoved v nebovzetih mojstrov, angelov, pokojnih in drugih bitij luči. Ko smo ljudje ujeti v tem trenutku, v sedanjosti, največkrat pozabimo na to, da smo zgolj in le energija, ki izhaja iz preteklosti, biva v tem trenutku in odhaja v prihodnost – iz trenutka v trenutek.

Že na sami točki rojstva, je nastal trenutek kot neponovljiv začetek, ki se preliva v zemeljsko življenje. Ampak prav v tem trenutku, je nam kot fizičnim ljudem, odvzeto vso znanje naše, lahko tudi dolgoletne, preteklosti.

Vsak od nas se namreč na točno določen kraj, ob točno določenem času povrne, znova in znova z namenom uresničiti se. Ena največjih modrosti, ki nam jo vodniki poklanjajo, je ljubezen.

Vendar v novodobnem času, ko vsi hlastamo po uspehu, potem da moramo biti slišani, videni in sprejeti, nenehno pozabljamo, da vse prej našteto, nosimo v sebi. Da smo in bomo v tej življenjski zgodbi, uspešni samo v trenutkih, ko bomo izrazili sebe.

Obstaja pa še ena resnica, ki se je sam kot spiritualni medij držim in zato je tudi moje življenje, kot bo tudi tvoje, po vnovičnem srečanju z njimi, lahko popolnejše in bolj iskrivo, bolj tvoje in bolj svobodno na tvoji lastni točki izraznosti.Namreč vsi vodniki imajo za vsako situacijo in v vsakem trenutku pravi odgovor zate. V kolikor jim dovoliš prisluhniti, bo tvoje življenje bogatejše, polno novega znanja, zavedanja o sebi in predvsem čutenja svoje višje ljubezni.

Kjr se bova srečala?

SREČANJA SE BODO DOGODILA V TREH KRAJIH PO SLOVENIJI!

MARIBOR

Petek. 17. maj 2019, ob 18.00 uri

DRAŠ
HOTEL

Pohorska ulica 57, 2000 Maribor

LJUBLJANA

Sobota, 25. maj 2019, ob 10.00 uri

RADISSON BLU
PLAZA HOTEL

Bratislavska cesta 8, 1000 Ljubljana

ANKARAN

Četrtek. 13. junij 2019, ob 18.00 uri

HOTEL CONVENT
(ADRIA HOTEL&RESORT)

Jadranska cesta 25, 6280 Ankaran

Komu je namenjeno srečanje?

  • Vsem, ki iščete ODGOVORE o svojem življenju
  • Vsem, ki iščete ODGOVORE o svojem namenu ter višjem poslanstvu
  • Vseem, ki iščete ODGOVORE in NAPOTKE, kako naprej
  • Vsem, ki želite popolno zadihati SEBE
  • Vsem, ki iščete SEBE ali NEKOGA v SKUPNOSTI, PARTNERSTVU
  • Vsem, ki ste zaradi izgube nekoga, izgubili stik s SEBOJ
  • Vsem, ki se želite spraviti z nekom ki je odšel
  • Vsem, ki pogrešate ljubo osebo in potrebujete samo topel objem

Želja Vodnikov

Vodniki želijo, da v tokratno srečanje pridam še njihove blagoslove ljubezni, ki ti bodo odkrili nova znanja in odprli premnoge poti, razvozlali tvojo skrivnost in te znova ustoličili v tvoji življenjski zgodbi.

Kot poklon vodnikov pa bodo sami vodili tudi sprostitveno meditacijo ‘osebne čutne ljubezni’, ki ti bo pomagala očistiti vse tvoje strahove, občutke nemoči, nesoglasja. Te odvezala osebne povezanosti z nekom (v kolikor je to potrebno) in v tvoj kelih življenja vlila energijo večne ljubezni, zavedanja in zaupanja.

Zagotovite si SVOJE mesto!

Število prostih mest v vsakem kraju je 15.

Ko se zapolnijo vsa prosta mesta po krajih, se ne bo več možno prijaviti. Saj veš: »Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.«

PRIJAVI SE IN IZKORISTI NAJNIŽJI  PRISPEVEK ZA IZMENJAVO ENERGIJ, KI JE ČASOVNO OMEJEN!

33,00 €

Skupina bo majhna in ne le to, da bo vsak od udeležencev prejel sporočila, ampak tudi ogromno namigov tudi s strani Sporočil Nebes drugim udeležencem.

Mnenja udeležencev o srečanju...

Dragi Uroš, 

Rada bi se znova zahvalila za vse dano in prejeto na sobotni delavnici v Ljubljani!Nimam dovolj močnih besed zahvale, ker je bilo vse skupaj neprecenljivo in zame osebno nepozabno… Ob vsem, kar se me je čustveno dotaknilo, si res nisem vsega zapomnila in obžalujem le, da nisem posnela vseh meni namenjenih besed.

Letošnje Vstajensko jutro in sploh Velika noč, sta bila zame nekaj najbolj veličastnega in doživetega, kot še nikdar, seveda po vaši zaslugi, vaši dobroti in neizmerni prijaznosti.

Hvala in naj se vam vedno vrača samo in le najboljše!

Objem, Ingrid

Iz Ankarana prišle z mano domov, dve prekrasni vrtnici, ki me še vedno spominjata na sanje, ki so bile resnične. Če ne bi držala v rokah ti dve vrtnici, bi še vedno mislila, da sanjam.

Hvala, Uroš Brumen, za to zavedanje in tvoje čarobne vodnike. Kot sem vam že rekla, nič v življenju ni naključje. V Ankaranu se je ustvarila delavnica z Urošom Brumen Sporočila nebes, in jaz prav takrat tam na dopustu. Ni naključje, a ne.

Sedaj pa z novim zavedanjem o sebi in kaj vam lahko dam, dalje da uresničujem svoje poslanstvo in svoje sanje v polnosti, korak za korakom.

Se kmalu spet vidimo, MarTina K.

"S srcem zaupaj, z Ljubeznojo odpuščjaj in videno ti bo."

Citat po Meteri Mariji

Dobrodošel na neverjetnem srečanju, premnogih odkritji,

Uroš Brumen

KDO JE UROŠ BRUMEN?

Uroš Brumen je spiritualni medij, ki ima izjemen vpogled onkraj tistega, kar vidimo, čutimo in vemo navadni smrtniki.

Ker je tesno povezan z najvišjimi energijami Neba, od Njih prejema najbolj skrivnostna, a življenjsko pomembna sporočila. 

DOBRO JE VEDETI

Do kdaj so mogoče prijave?

Prijave so mogoče do 3 dni pred izbranim terminom v MARIBORU, v LJUBLJANI ali v ANKARANU. Za uspešno prijavo se šteje izvedeno plačilo.

Do kdaj moram plačati?

S prijavo je tvoje mesto rezervirano. Vendar je tvoja prijava 100% potrjena šele s plačilom (najkasneje do 3 dni po oddani prijavnici).