Sporočila Nebes, Vlog #03 - Naša Dušna odločitev

Ko si kanal, si kanal na vsakem koraku svojega življenja

Uroš Brumen

Spet jaz, ampak tokrat z enim zelo posebnim sporočilom. Namreč, kot že veš, me je te dni zajela potovalna mrzlica. Ampak, jaz ne bi bil jaz, če ne bi sklopa mojih potovanj zaključil še z obiskom svetega kraja. Pa to ne pomeni, da sem verski fanatik.

Tam, kamor se sam tako zelo rad vračam, prejmem tudi sporočila in napotke za naprej. Med drugim tudi to, kako tebi predati vse te modrosti in sporočila. Mislil sem, da na tokratnem potovanju ne bo tako in da se bom vsaj enkrat lahko ‘izmuznil’ in ohranil to potovanje zase, a je bila kot vedno volja mojstrov močnejša.

Ko si kanal, si kanal na vsakem koraku svojega življenja in ko imaš za predati sporočilo, te najdejo tudi na tretjem koncu sveta. Tokrat vam prinašam zelo pomenljivo sporočilo vodnikov, ki priča o tem, kako pomembno je, da za svoj uspeh v svojem življenju, prisluhneš in upoštevaš svojo dušno odločitev. Ta namreč lahko precej razlikuje od tvoje fizične odločitve, je pa pomembna in tista, ki te v tvojem življenju zagotovo ‘povleče’ naprej.

Vabim te na Sporoćila Nebes z Angelskimi blagoslovi. Tukaj preberi več, se prijavi in se mi pridruži.

Facebook