Sporočila Nebes, Vlog #02 – Srečanje z Njim

Uroš Brumen

Ko se zaveš, da si preprosto kanal za prenašanje sporočil duš, ti v prvem trenutku ni ravno enostavno. Kajti, ko te Vodniki izberejo za njihov kanal, si največkrat še otrok. Otrok, ki njihova sporočila jemlje še bolj veličastno. Tako se je zgodilo tudi meni.

Kot otrok sem namreč zelo rad zahajal k babici in dedku na deželo. In tako kot je za starejše hiše v navadi, je tudi ta hiša imela strah in trepet zame v tistem času. Božje razpelo z zelo trpečim Jezusom.

Tisti leseni križ nad posteljo, je meni kot otroku, izgledal tako velik. In v kolikor sem lahko iskren, zelo grozen. Vedno, ko sem spal v njuni spalnici, sem imel eno malo potuho iz strani babice. Da bi me rešila nočnih mor, je skrila križ med obleke. Vendar to še ni bilo dovolj.

Neke noči, proti jutru, je neverjetno zadišalo po vrečevini v kombinaciji z vanilijo. Vonj, ki se ga drugače ne da opisat. Ob vznožju postelje na robu se je pojavila svetloba in k meni je prisedel. Priznam, v prvem trenutku sem se stresel in skoraj začel kričati. Vendar kmalu zatem me je objela neverjetna nežnost in toplina. Čutil sem se varnega.

Tukaj tiči skrivnost, zakaj je moralo tisto leseno razpelo, s trpečim Jezusom, vedno ko sem jaz tam spal, izginiti iz zida. Da, videl sem ga. Ampak, mi kot majhnemu otroku, takrat še ni bilo jasno, kako lahko stric, ki trpi na križu, skoraj vsako noč, sedi ob meni, se z menoj pogovarja in me s svojimi hrapavimi rokami boža po stopalih.

Takrat mi je predal kar nekaj sporočil. Kot otrok jih nisem povsem razumel. Zdaj po tridesetih letih mi je jasno, kaj je želel povedati. In enega od zelo močnih njegovih sporočil, ti predajam v tem videu.

Več o Sporočilih Nebes v živo najdete TUKAJ.

Facebook