Sneptembra bo vredno spustiti, pustiti in se prepustiti

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

Namen letošnjega septembra je, da prevetri vse tisto, za kar smo bili že davno prepričani, da smo uspešno pustili za sabo. Pa smo res samo pustili za sabo ali smo tudi kaj postorili, da smo tisto nekaj pustili za sabo? Na to nam bo neposredno odgovoril september.

Če smo samo vrgli čez ramo in pustili nedokončano, bo Nebo v septembru pretkano poskrbelo, da nam bo prav to pripeljalo na pot.

V čustvenih odnosih nikakor ne bo čas za nove veze. Raje poskrbite, da boste dokončali še nedokončano in izšli iz čustvenega viharja nepoškodovani. Čas je namreč, da se povsem uskladite sami s sabo in si v svoji zgodbi dovolite postaviti svoja pravila.

SI RES TVOJA PODOBA?

Korak za korakom se bo skozi prihajajoče dni risalo prav to, kar smo v preteklosti postorili zase. Zato tudi kakšne kronično pogojene bolezni niso izključene. Vse to bo namreč v našo sredo postavljeno znova zato, da bomo končno brez strahu, brez fig v žepu in brez oklevanja, bodisi tudi mešetarjenja, postali pozorni nase. Na tisto, kar si res želimo in tisto, kar je naše življenjsko poslanstvo.

Edina situacija, ki nam lahko znatno poruši mostove do sebe, da bi pričeli uresničevati cilje, se posvetili zgolj sebi in zadihali lastno poslanstvo, bodo prav odnosi. Ti bodo v naš vsakdan prinašali pikantne podrobnosti.  

Pravijo, da je včasih vredno pomesti stvari pod preprogo. Vendar, ko je bil čas primeren, se je brez oklevanja tudi dvignila Aladinova preproga. Kaj to v vašo zgodbo življenja prinaša, odkrijte sami.

Vendar bodite iskreni do sebe in pozorni tudi na to, da je september čas vašega osebnostnega prebujenja in predvsem čas, ki ga posvetite sebi. Več časa, ko boste v teh dneh preživeli sami s sabo, več bo spoznanj, ki vam bodo pomagala razrešiti poprej omenjene situacije.

Vodniki pa niso pozabili niti na tiste, ki ste v srečnih partnerskih zvezah. Vredno bi jih bilo negovati in v odnosu, v katerem ste, postaviti sebe na pravo mesto.

Da pa ne pozabim še na splet osebnostnih števil. Na zelo velikih preizkušnjah boste osebe z energijskimi osebnimi števili 1, 4 in 9. Postaviti se zase, še posebej takrat, ko bi morali v odnosu izraziti sebe, to ni ravno vaša vrlina. Raje se prilagodite in ste uslužni. Vendar je čas, da se osvobodite in pretehtate, kaj je v vašem življenju zares pomembno. Biti z nekom, ki vas vidi samo takrat, ko mu lahko uresničite željo ali spustiti tak odnos in končno dovoliti, da počasi pride v vaše življenje nekdo, ki vam je po dušnem zapisu resnično namenjen.

Odmislite strahove, ti niso vaša domena. Je pa res, da prav strah lahko onemogoči premnoga spoznanja in nas izgubi v času.

Spustiti in prepustiti naj bo načelo septembra, ki vam bo na dolgi rok, v kolikor si boste dovolili slediti svojim notranjim vzgibom, prineslo tudi tako željene rezultate.

POGLEJ SI IZBOR PRIHAKAJOČIH DOGODKOV

Prijavi se in se kmalu srečava tudi v živo!