Prelomna točka v času

To, kar ti imam danes za predati, je nekaj resnično izjemnega. Nebo in vse z njim povezano, nas namreč pripravlja, da bomo v letu 2020, v letu novih začetkov in drznih karmičnih razpletov, vstopili več kot le pripravljeni.

Drži, da je danes predzadnji dan v letu 2019. Vendar, če ga pogledava iz energijskega vidika, ugotoviva, da se v njem nahaja neverjetno močna točka preloma. In ta točka se prične razvezovati prav danes ob 21. uri.

Zato mi je Nadangel Schamuel z nebeškim zborom zaupal poseben ritual očiščenja, ki ti bo omogočil, da v leto 2020 vstopiš pripravljen na nove izzive. Da se skupaj z mano podaš skozi 21 točk preloma, močnih točk v času, ki sledijo v letu 2020. Prav te točke ti bodo namreč omogočile, da tvoje življenje dobesedno zacveti.

Tako boš sam s seboj prejemal tudi odgovore na pomembna vprašanja. Ampak bodi si to za zdaj dovolj o tebi.

Te vrstice, ki jih bom nanizal, bodo kasneje oplemenitene še z zvočnim zapisom sporočila Nadangela Schamuela.

V naslednjih vrsticah pa ti bom skušal čim krajše opisati celoten ritual. Zaupali so mi, da za izvedbo rituala danes ob 21. uri potrebuješ: sol, suhe lističe žajblja in navadno ‘cerkveno’ kadilo.

Na ta ritual se pripraviš preprosto tako, da tri velike žlice soli pomešaš z osmimi lističi suhega žajblja, ki jih zdrobiš. V zmes še dodaš tri ščepce kadila in vse skupaj prižgeš. Nato obhodiš vse prostore bivališča v smeri urinega kazalca in si v svojih mislih pozitivno naravnan. Se pravi, da si energijsko povezan tudi s svojim višjim jazom.

Po končanem obhodu, greš po isti poti nazaj (brez kadila) in odpreš vsa okna, vključno z vhodnimi vrati. Pred vhodna vrata nato še posuješ sol. V prostoru, v katerem se največ nahajamo, prižgemo belo čajno svečko, da dogori do konca. Medtem, ko pa je vse odprto pa imaš čas za molitev in za izrekanje dobrih želja in situacij, za katere želiš, da ti jih drugo leto pripelje v življenje. Sol z žajbljem in kadilom potem zavržeš v straniščno školjko in zapreš vsa okna in vrata.

Veselim se druženja v prihajajočih dnevih, tednih in mesecih in vam želim veliko dobrega.

Uroš Adrian Brumen