Podarim 88 knjig

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

Kako zelo so pomembni pravi koraki v življenju, verjamem, da se zagotovo zavedaš. Ena preprostejših sugestij Neba je, da vsak človek v vsakem trenutku naredi pravi korak. Zakaj? Preprosto zato, ker naša višja zavest iz trenutka v trenutek raste, brsti se bogati, postaja plemenitejša.

Že 12 let širim dobre ideje o življenju in vam srčno predajam sporočila Vodnikov, ob katerih je vsak trenutek plemenitejši, lažje razumljiv. Ker namig Neba seveda razumemo, nam sam po sebi poda odgovore, odgovori na tvoj »Zakaj« in se kot podporni steber umesti v našo zgodbo.

Leta 2014 sem izdal knjigo »Na prepihu trenutka«. Mnogi jo poimenujejo, kar »novodobna Biblija«, saj imetniku v vsakem trenutku nudi globok kanaliziran uvid v dano situacijo in ga podpre pri razrešitvi le-te.

Odločil sem se, da prav to knjigo, eno mojih največjih uspešnic, podarim 88 novim sledilcem, prejemnikom mojih sporočil.

Vabim te torej, da se vpišeš na mojo mail listo  TUKAJ SPODAJ ali na VSTOPNI STRANI in se pridruži moji skupnosti. Nato mi samo odgovori na sporočilo, katerega prejmeš ob uspešni prijavi in moja knjiga »Na prepihu trenutka« bo v nekaj dneh pri tebi doma.

Dobrodošel v moji družbi,

Uroš Brumen

POGLEJ SI IZBOR PRIHAKAJOČIH DOGODKOV

Prijavi se in se kmalu srečava tudi v živo!