Oktober vabi na parado čustev

Uroš Adrian Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

Kot dva na pol razklana kamna postavljena vsak na svojem bregu, tako bi lahko na kratko opisal dogajanje, ki prihaja. Mi bomo tako rekoč postavljeni v križišče energijskih nesoglasij in na drugi strani v sozvočju s tem, kaj moramo še postoriti, da bomo dosegli željene rezultate, ali celo cilj, ki ga že tako dolgo pričakujemo.

O pričakovanem cilju se bova raje pogovarjala ob koncu meseca. Kajti oktober je s svojim skritim številom 11, postavljen na zelo velike mejnike preizkušenj. In situacije same nas bodo dobesedno prikovale na mestu z enim samim navodilom: postaviti vse stvari na svoje mesto.

Vse bo teklo po načrtih in gladko. Nakar moram še opozoriti, je to, da oktober prav zaradi svoje skrite enajstice ne dopušča popravnih izpitov. Na drugi strani pa bo oktober sam, zaradi energije Velike karme, ki je znak, da smo tik pred željenim ciljem, poskrbel za to, da določeni načrti ne bodo šli gladko.

Tukaj ni moj namen ustrahovati te ali preprečiti, da bi karkoli začel znova. Ampak, če želiš začeti znova, pusti energijam, da stečejo. Dovoli, da se preko tvojega hrbta ali celotnega telesa izčisti tvoja preteklost. In nikar, resnično nikar ne začenjaj nekaj znova.

Prav zaradi naboja preteklosti ne bodi presenečen, če bodo določeni ljudje, ki si jih že tako z lahkoto vrgel v zakulisje svoje zgodbe, znova potrkali na tvoja vrata. Tisto, kar si s pridom pometal pod preprogo, govoriva o čustvih, da se ve, in upal, da bo vse šlo, kar tako v pozabo, naj te spomnim, da ko Nebo želi izravnavo sozvočja energij, takrat se v tvoji okolici prebudijo nekateri ‘duhovi’ tvoje preteklosti.

Zaradi tega utegnejo trpeti tudi čustvene navezave, ki so tukaj v tvoji zgodbi samo tako za sproti. Tiste zagotovo ne bodo dočakale konca oktobra. Vendar se v tvoje dobro, prečistijo prej.

Skupne čustvene zgodbe, ki so se pričele konec letošnjega poletja, malo pred koncem avgusta ali tik na začetku septembra in so čakale na razcvet, bodo tokrat na zelo veliki preizkušnji. Ko govorim o preizkušnji, mislim predvsem na zaupanje in na medsebojno zvestobo. To pa bo popestrilo prav vračanje oseb iz čustvenega področja iz tvoje nezaključene preteklosti.

Obdobje vsekakor ni primerno za podpisovanje kakršnih koli novih pogodb ali dogovorov. Čas je namreč, da se ustaljeno uteče in se začne spreminjati v blaginjo. Tako vse, v kar verjameš, lahko postane blaginja za tvoje dolgoročno obdobje.

PREIZKUŠNJA ALI SKUŠNJAVA

Koliko se spoštuješ? Je bilo vprašanje, ki mi ga je Nebo postavilo preden sem pustil, da steče ta zapis. Tokrat pa jaz polagam pred tebe tiste besede in sestavke, ki jih je o tem ustvarilo Nebo.

V kolikor pogledava na obdobje iz vidika preizkušnje, je to obdobje kot nalašč za to, da se, v kakršnem koli odnosu se že nahajaš, končno postaviš zase, izstopiš iz teme ter zadihaš s polnimi pljuči.

Z drugimi besedami povedano, v tem obdobju si dovoli izražati tisto, kar si in ne tisto, kar bi želeli drugi.

Vstopite v čustven vihar avgusta. Ne zato, da boste ponovno klonili, a za vselej ostali svobodni. Energije števila 11 bodo rušilne in ostalo bo le tisto, kar v srcu zrcali srce. Odločite se torej zase, stranpoti ne bo, tudi bližnjic ne. Ste samo vi, ki poslušate sebe.

POGLEJ SI IZBOR PRIHAKAJOČIH DOGODKOV

Prijavi se in se kmalu srečava tudi v živo!