veliki dogodek leta

Božični objem Angela 2018

DATUM IN URA

Nedelja, 09. december 2018, 17.00 – 20.00

LOKACIJA

Dvorana KS Toma Brejca, Šaranovičeva 19, Vir pri Domžalah

PRISPEVEK

Vstopnica 20 EUR v predprodaji (redna cena 30 EUR, velja na dan dogodka)

vodi

Uroš Brumen

Mistična simfonija glasbe, meditacije in sporočil Neba

Čarobna zgodba, ki jo vsako leto zase prinese december, nam pričara svojstveno noto doživljanja. Skrivnost letošnjega decembra je v čarobnosti uresničenja želja, ki smo jih že tako ali drugače vrsto let nosili v svoji zgodbi, potlačene nekje v globinah srca.

Toda kakorkoli pogledaš, si vedno na začetku in vedno imaš možnost izbire. Letošnji december ti bo tako 09.12.2018 na široko odprl vrata očiščenja starih vzorcev in zamer. V poklon boš namreč prejel, premnoga mistična znanja in se na edinstven način pripravil na leto 2019 – leto obilja ter treh resnic Višje Ljubezni. 

Sliši se precej obetavno, zato je še toliko bolj pomembno, da v leto 2019 vstopimo skupaj, pripravljeni in osvobojeni.

Pred nami je tako večer poln presenečenj, razodetja premnogih skrivnosti, ki bodo obogatila naše zgodbe, ujetih v objem motivacijskih sladkorčkov, meditacijo in glasbenih točk:    

Manca Špik

Glasbena umetnica, ki svoje ustvarjanje doživlja kot poslanstvo. Pravzaprav svoje poslanstvo zares živi. V svoji več letni karieri, je nanizala kar nekaj hitov, kot so: ZVEZALA BI SI KRILA, PESEM v duetu s Kvatropirci, OBA v duetu s Isaacom Palma, LIMONADA s Dejanom Vunjakom in nenazadnje je postala še zmagovalka, po mnenju občinstva na letošnjem Festivalu MMS. Je oseba, za katero se zdi, da prihaja iz druge sfere, saj že njen glas deluje kot ključ do energije posameznika in deluje kot zdravilni vetrič, ki te dobesedno ponese na krila zgodbe harmonije in ljubezni.

Mateja Bobek

Glasba, ljubezen do petja jo spremljata že od malih nog preko pevskih zborov, skupin. Trenutno pa svoj glas v terapevtske namene druži z vibracijami glasu Planetarnega gonga Zemlje. Večja prelomnica se je zgodila pri 21 letih, ko je preživela prometno nesrečo. Po zbujanju iz kome je slišala močan notranji glas po petju, tako da si je pela ves čas in tako prežela vsako celico svojega telesa. Tako se je začela zgodba o nerazumljivo dobrih rezultatih zdravljenja, ki je bil medicini skoraj nerazumljiv in tretiran skoraj kot čudež. 

Mojca Bedenik

je akademska glasbenica- sopranistka, glasbena pedagoginja in glasovna terapevtka, ki s svojo vibracijo in mehkobo odpira srca ljudi. Poje na raznih koncertih, prireditvah, porokah doma in v tujini, kjer lahko izrazi svoje pesmi, arije,musicale, zimzelene popevke…Izpopolnjuje se v mednarodni pevski šoli Accademia Lirica Santa Croce v Italiji, ki jo vodi maestro, operni pevec in njen učitelj Alessandro Svab. Mojca deluje tudi kot učiteljica petja in glasovna terapevtka. Prireja delavnice z zvokom, glasom, petjem JAZ SEM MOJ GLAS.

In drugi, za zdaj še neodkriti gostje, ki prisotnih zagotovo ne bodo pustili ravnodušnih. Ganjeni boste, ob zgodbah, ki jih piše življenje. Še posebno, v trenutkih, ko sta Ti in Duša, tvoja fizična realnost in dušna pripoved eno. Ko si, kot človek na točki slovesa… A, ti Višje Stvarstvo – univerzum, če hočete, dobesedno pokloni možnost »začeti znova«.

Bi jo Ti, dragi Ljubljeni Človek, izkoristil?

Vem. Ni potrebno odgovoriti. Le pridruži se nam in si dovoli zaživeti na krilih obilja, Tvoje zgodbe življenja.

uroš Brumen

Nakup cenejših vstopnic v predprodaji: navdih.angelov@gmail.com ali 040 423 959

Samo na dogodku bodo vsi Uroševi priljubljeni energijski izdelki po božični ponudbi.

Kdaj in kje

Nedelja, 09. december 2018, 17.00 – 20.00
dvorana KS Toma Brejca, Šaranovičeva 19
Vir pri Domžalah

Dobrodošli

Prispevek: Vstopnica 20 EUR v predprodaji
(redna cena 30 EUR, velja na dan dogodka)
Vstopnic na voljo samo 120

Nakup cenejše vstopnice

Zagotovi si cenejšo vstopnico v predporodaji.