dobrodošel na popotovanju do sebe

Obisk Angelov, osebno

Obisk Angelov, osebno

Kako sem srečen, da lahko odkar bogatim ta Svet, komuniciram z Angeli in z drugimi bitji Luči. Skratka, komuniciram s celotnim zborom Višjega stvarstva ter Dušami, tako tistih še živečih kot tudi tistih, ki so se poslovili.

Popotovanje med Svetovi je tako rekoč moj način življenja. Toda skozi leta zorenja sem dojel, da je tak način življenja, torej predajanje sporočil in pohajkovanje med Svetovi, ki nemalo Ljudem osmišlja življenje, jim pomaga premagovati vsakdanje tako fizične kot mentalne ovire do uspeha, moje poslanstvo.

Kaj pa je uspeh?

Angeli pravijo, da je uspeh že ta trenutek, ko občutiš popolno Ljubezen in preprosto: Si... srečen.

Kako preprosto. Mar ne?

Prepričan sem in vem, da si tudi ti želiš biti srečen. No in moje osnovno vodilo je: Tebi dragi popotnik, pokazati pot do Tvoje sreče. Kajti potem, ko si boš dovolil zavonjati ali celo videti svoje odtenke sreče, tedanjega in sedanjega trenutka, bo vsak tvoj korak, lahko tvoj osebni in na dolgi rok tudi življenjski uspeh.

Počutil se boš sprejetega.

Počutil se boš ljubljenega.

Počutil se boš koristnega, a nikoli več izkoriščenega.

Zadihal boš svobodno in zaživel v obilju po tvojemu namenu duše.

Osvobodil se boš strahov in občutkov nemoči.

Verjetno si zdaj misliš, da se sliši preprosto. Tako tudi je. Ves ta čas mojega delovanja s posamezniki, sem vedel, da ta osebni koncept, ki sem ga izvajal do sedaj, ni moja končna postaja.

Preprosto sem vedel, da bo temu tako. Zato sem se odločil, da z letom 2019, po navodilih in pripovedi Angelov, popolnoma spremenim koncept osebnega delovanja s posamezniki.

NOV KONCEPT OSEBNEGA SREČANJA - BRANJE NANENA DUŠE

Do sedaj si bil navajen, da si v trenutkih negotovosti poklical in v dokaj kratkem času dobil svoj termin osebnega srečanja z menoj. Ker pa želim, da si v tvoji zgodbi življenja, uspešen tudi na dolgi rok, klasičnih osebnih srečanj ne bom več izvajal.

Ker ti želim nuditi najmočnejšo oporo, sem osebna srečanja po pripovedi Angelov, preoblikoval v voden program za osebni razcvet.

To ni tretman, ki bi ga po vodstvu Angelov, izvedla skupaj v enem terminu od začetka do konca, marveč gre za celoletni, povsem individualno zasnovan kanalizirani program celostnega čutenja sebe, svojih nadaljnjih korakov in napredka.

Tudi do sedaj je bilo vsako sporočilo, napotek ali namig kanaliziran za posameznika in ta se je vračal po potrebi. Odslej pa bodo Angeli, posamezniku namenili srečanje, na vsake 3 mesece. Kar pomeni, da prejmeš zagotovljene 4  termine za srečanja na leto.

Na vsakem srečanju boš tako prejel konkretne kanalizirane  uvide, namige, usmeritve, vaje  in razne tehnike za uspešno krmarjenje skozi ta obdobja, kot tudi odgovore na posamezna vprašanja.

Tako prejmeš maksimalno podpro, da v svojo zgodbo življenja, odprtega srca, sprejmeš spremembo in si voden v sozvočju z najbolj ljubečo energijo tvojih Angelov.

Najraje kanaliziram osebna sporočila Angelov in tako nudim podporo tistim, ki želijo napredovati, uspeti, narediti spremembe in stopiti na pot lastne sreče, Ljubezni in osebnega obilja.

V ta Svet smo se utelesili z namenom in namen je spoznanje čiste Ljubezni.

Cena za Obisk Angelov, osebno – Branje namena Duše je 88€ na srečanje (30min). Ob prijavi se zavežeš, da boš v programu celo leto (torej za 4 srečanja).

V kolikor ti osebno sodelovanje z mano ni preveč po godu, pa te vabim, da se srečava na katerem od mojih dogodkov. Vsi moji dogodki so namreč kanalizirani. Tako tudi tam lahko prejmeš premnoge napotke po pripovedi Angelov.

Z Ljubeznijo v objemu Neba

Vaš Uroš Brumen

Dušni reading

Ena od smeri, ki jih z veseljem predajam posameznikom ali skupini, je za mnoge še vedno tabu tema. Namreč mnogi so na žalost še vedno prepričani, da se s minulostjo konča življenje.Sam iz izkušenj vem in sem v to trdno prepričan, da obstaja življenje po življenju. Kajti, če ne bi bilo karme, tudi v tem življenju ne bi obstajali.

Večkrat lahko imate občutek, da je nekdo, ki se je mnogo prekmalu poslovil iz vašega življenja, zaradi tega in ali onega dogodka, ali pa se je preprosto trenutek na tem večnem potovanju za nekoga končal, prisoten ob vas, vas poboža, vas spremlja, se sprehaja po vašem bivališču, ali pa enostavno prižiga ali ugaša luči.

Nekomu od mojih strank se je tudi zgodilo, da mu je pokojna mama na okno zapisala božično sporočilo.

Torej tudi, če si ne želimo priznati, so in bodo te duše prisotne v našem fizičnem življenju, vse dokler se znova ne srečamo.

V izjemno veselje predajam sporočila nam dragih, tistim ki se želijo ‘spraviti’ s svojimi bližnjimi, saj so sporočila le-teh največkrat tudi ključ do kvalitetnejšega življenja in spoznanja osebnega poslanstva tistih, ki so še prisotni v tem fizičnem svetu.

"Torej tudi, če si ne želimo priznati, so in bodo te duše prisotne v našem fizičnem življenju, vse dokler se znova ne srečamo."

uroš Brumen

Želite priti na osebno seanso?

Rezervacija termina je obvezna