POGOVOR Z DUŠO IN KLEPET S SVETOVI

Moje poslanstvo

Mnogi verjamejo, da nam je zgodba življenja že v celoti v naprej zapisana. Toda mnoge preizkušnje, dogodki in dejanja pričajo o tem, da človek vse prej, kot le nekdo, ki živi. Vsak od nas je energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti.

OSEBNE SEANSE

Prav skrivnosten preplet energij v rojstnem datumu je Urošev ključ do energije posameznika. Vsak je individuum z mnogimi skrivnostmi, ki izvirajo v njegovi podzavesti in so največkrat vzrok na eni strani izjemnega uspeha, spet na drugi strani pa lahko prav nepoznavanje le-teh, zavira in onemogoči poti do osebnega uspeha.

ANGELSKE MEDITACIJE

Pri Angelskih skupinskih meditacijah je velika prednost to, da lahko vsak posameznik, brez osebnega izpostavljanja in v skupinskem duhu preko vodstva višjih energij, čisti svoja nesoglasja, uravnava svojo energijo in ustvarja svoje energijske načrte za naprej. Omogoča sprostitev, da posamezniki na svoje stvari vidijo iz več plati.

TABORI IN POPOTOVANJA

Tabori in Popotovanja so pod pripovednim vodstvom Vodnikov, Angelov ter drugih Bitij Luči, neverjetna in poglobljena izkušnja, za slehernega posameznika. Vsak tak energijsko popoln dogodek z Urošem, odkriva posameznikom v skupini, poglobljeno plat o sebi, premnoga znanja Višjih sfer in se na edinstven loteva osebnega preboja.

Dobrodošel na popotovanju do Sebe