Moje dušno partnerstvo

in božanska spolnost

Motivacijski seminar o pomenu odnosov za osebnostni preboj in uspeh

Nedelja, 27. oktober 2019 / Radisson Blu Plaza Hotel, LJUBLJANA

Kje?

RADISSON BLU PLAZA HOTEL, LJUBLJANA

Kdaj?

NEDELJA, 27. OKTOBER 2019

Trajanje

OD 10.00 DO 18.00 URE

Božansko je dihati in živeti po načelu duše tedaj, ko poznaš odgovor na preprosto vprašanje:

Zakaj to počneš

V vseh duhovnih knjigah je zapisano prav to in mnogi vrači, daleč v zgodovini so poznali eno osnovnih zakonitosti, ki govori o tem, da ima vsak vzrok svojo posledico, kot ima vsaka posledica svoj vzrok.

Torej, da si Ti danes Tukaj, postavljen prav v ta trenutek, na tem koščku zemlje, je to zato, ker je tukaj najboljši, pravzaprav najprimernejši kraj za tvoje uresničevanje dušnega zapisa. Pravzaprav ti je dano vse, razen dušnega spomina. Ta se namreč ob nulti točki rojstva (trenutek, ko se rodiš) popolnoma zabriše in se preobrazi v karmo življenja.

Živimo v instant duhovni dobi, kjer cveti marketing za čiščenje čaker in osvoboditev karme.

Vsak človek je energija, zasidrana v to telo in postavljena v ta trenutek, ker glede na svoj dušni zapis, po pripovedi Vodnikov, prav iz te točke, najlažje uresničiš Sebe in svoj višji namen – poslanstvo.

Karma je zapis dejanj iz preteklih dušnih obdobij ter podob, ki so botrovali točno tej stični točki, na kateri se nahajamo sedaj. Čiščenje karme pa je proces, katerega celijo samo odnosi.

Dotakniva se odnosov?

Nekoč, nekdaj, približno 12 let nazaj, na začetku mojega javnega udejstvovanja, je k meni prišla gospa, dobro situirana, uglajena in popolna. Ločena. Na zunaj več kot očitno srečna in življenje ji je iz dneva v dan poklanjalo vse. Vse dokler ji Vodniki niso postavili na videz nedolžnega vprašanja: »Kakšen odnos imaš s hčerami?« V hipu je odkimala in izstrelila: »S hčerami? Z mojimi hčerami je popolnoma vse v najlepšem redu!«

»Popolnoma?«, mi je vprašanje švignilo skozi misli. Čas je pokazal, da se je dama neprestano razdajala za svoje otroke, vse dokler si ni dovolila zbuditi svoje notranje moči in v popolnosti sprejela lastne vrednosti in blaginje.

Ena temeljnih vrednot odnosa do sebe je, da se neglede na situacijo postaviš zase. In tukaj bi rad s teboj delil še eno svojih izkušenj, ki je prerasla v eno največjih preizkušenj, pravzaprav lekcij moje kariere.

Tukaj je še iz mojih začetkov, ko sem še deloval preko prostovoljnih  prispevkov.   Nekega zimskega večera je k meni, na posvet prišla dama, v krznenem plašču. Pred vrati pa jo je čakal osebni šofer, v avtomobilu prestižne znamke. Ob koncu srečanja odpre denarnico, nabere drobiž in mi ga ošabno zabriše čez mizo. »To bo dovolj.«, zasika med zobmi in zaloputne vrata za seboj.

Vredno obsodbe? Ne. Neskončno sem ji hvaležen. Kajti končno sem svojim storitvam, postavil ceno, ki sem je vreden.

Zakaj seminar?

Vse kar danes podoživljamo, kreiramo so donosi. Že v sami točki rojstva smo pahnjeni v odnos lastne izbire, imenovan družina. Odnos so različni: mama, oče, otroci, kasneje skozi življenja sklepamo prijateljstva, ljubezni, partnerstva (ali več njih), družina.

In tak krog obstoja se bo vedno znova obračal z vsemi vzorci vred, vse dokler si ne bomo sami dopustili lastne vrednosti.

Na tem seminarju bom združil vsa svoja videnja teh in onih odnosov, kanaliziral napotke in uvide njih, vam razkril dušno matrico odnosov, se dotaknil precej neprijetne teme:

  • Kako se osvoboditi navlake ob prihodih in odhodih?
  • Razkril, kako nam dušni zapisi pomagajo pri umestitvi sebe v odnos?
  • Kdaj in kako nepoškodovano in če oditi iz odnosa?
  • Kako se osvoboditi krivde?

Verjamem, da je Motivacijski seminar o pomenu odnosov, več kot primeren Zate, za spuščanje in odpuščanje, za vsa spoznanja o Sebi, za osebnostni preboj in uspeh.

TVOJA VSTOPNICA ZA TA MEGA DOGODEK VSEBUJE

  • delovni material
  • darilo presenečenja, Uroša Adriana
  • CERTIFIKAT za Udeležbo na prvem motivacijskem seminarju, projekta Uroša Adriana »Spiritual Academy for Life«
  • možnost brezplačnega fotografiranja z Urošem Adrianom Brumnom s profesionalnim fotografom
  • catering (voda, čaj, kava, slani in sladki prigrizki)

Predprodajna cena SAMO do 23.10.2019!

110 €

Redna cena 188 € (prihranek 78 €)

uroš brumen

O meni

Pozdravček,

Moje ime je Uroš Adrian Brumen in sem Spiritualni medij. Kar pa pomeni, da se kot kanal sprehajam med več Svetovi in lahko tebi kot posamezniku prenesem premnoga življenjsko pomembna sporočila, ki jih imajo Vodniki zate. Že odkar pomnim komuniciram s Svetovi, z Vodniki, z Angeli, v nebo vzetimi mojstri in pa tudi umrlimi.

Kot medij pa neznosno uživam, takrat ko lahko z njihovimi sporočili posameznikom osmislim življenjsko zgodbo in podam napotke in odgovore ter jih popeljem na pot svetlobe.

A ne nazadnje sem človek, ki uresničuje svoj namen in svoje poslanstvo, zato da osreči in osvobodi mnoge ter jih opominja, da je vsak posameznik kot sad najvišje ljubezni, luč za mnoge, ki tavajo v temi.

Se še odločaš, glede udeležbe na mojem MEGA seminarju?

Dovoli še, da se te dotaknem z zgodbami treh dam, ki so jim prav moja kanalizirana srečanja spremenila in celo ubogatila življenja.

Moje dušno partnerstvo

in božanska spolnost

DO PRIČETKA SAMO ŠE:

Motivacijski seminar o pomenu odnosov za osebnostni preboj in uspeh

Vaš gostitelj: Uroš Adrian Brumen, spiritualni medij / Nedelja, 27. oktober 2019 / Radisson Blu Plaza Hotel, LJUBLJANA

ORGANIZATOR DOGODKA:

LUSANA, Uroš Brumen s.p. (Ljubljanska ulica 85, 2000 MAEIBOR)

V okviru Uroševega projekta »Spiritual Academy for Life«

Telefon 030 786 376, e-naslov: navdih.angelov@gmail.com