Ljubezen je ključ in je moje sveto obilje

Meditacija prebujenja pod zvezdami

 • nedelja, 22. september 2019
 • ob 17.00 uri
 • Kavarna Betnava, Maribor

So trenutki, ko kanaliziranje tega in onega, s strani Vodnikov, preide v zgodbo, ki prinaša nadaljevanje. Pravzaprav se nadaljuje vse. Je konec tam, kjer se vse konča ali je konec le začetek nečesa novega?

Približno tako sem zaključil svojo prvo knjigo: »BILO JE ONSTRAN STVARNEGA«, pri kateri je Nebo želelo, da pridam še podnaslov: »Dobrodošli Angeli v moje življenje.«

Te dni, ko prejemam nemalo, zelo pomenljivih sporočil Njih zate, ki mi venomer želiš prisluhniti, sem prav to mojo knjigo, znova prijel v roke. Pravzaprav mi je padla v naročje kot se to dogodi vedno, ko se obetajo prelomnice, ko napoči čas in želi Nebo spregovoriti.

Nazaj v ta trenutek

Priznam. Ko ti želim v svojem zanosu predati, kaj vse ti želi sporočiti Nebo, čas izgubi na pomenu. Želim si, da bi tudi ti vsaj malo občutil to veličastno širjavo besed Njih, ki v trenutku, ko jim dopustiš, da se te dotaknejo, božajo, opogumljajo, čistijo in osvobajajo.

Potrudil se bom biti kratek prodoren ter čuten. Zapisali so namreč takole: »Tukaj si, ker si luč in samo kot prinašalec luči lahko s ključem čiste brezpogojne Ljubezni,  odpiraš srca.« To so besede nadangela Mihaela, ki so se me zelo močno dotaknile.

Nenazadnje. Niso namenjene le meni, marveč tudi Tebi. Meni in Tebi dragim ljudem, ki so obtičali na razpotju lastnih zgodb. Prav zaradi tega, sem sklenil, da ob koncu poletja, na pragu jeseni izpolnim zapovedano. Kajti začetek in konec vedno povezuje en sam trenutek.

Vabim Te

da se mi pridružiš, si dovoliš poglobiti se vase, ter v neverjetni energiji Nebeške prisotnosti Nadanjega Mihaela, ki pravi: “Ljubezen je ključ in je moje sveto obilje!« doživiš Sebe, se osvobodiš, spustiš, pustiš za seboj in zaživiš lastno obilje.

Kdaj in kje?

 • Nedelja, 22. september 2019
 • ob 17.00 uri
 • Kavarna Betnava,
  Ulica Eve Lovše 15,
  2000 Maribor

Tvoj prispevek za izmenjavo energij je

33 €

Doživetje resnično, nepozabno, brez možnosti ponovitve – LE ENKRAT V LETU!

Ta neverjetna zdravilna Duhovna izkušnja, očiščenja z Nadangelom Mihaelom, se bo dogodila zunaj, pod vedrim Nebom, v sozvočju narave. Zato prinesi seboj blazino in odejo, obleci udobna oblačila ter ne pozabi na steklenico z vodo.

Informacije in pomoč pri prijavi na dogodek:

 • 030 786 376
 • navdih.angelov@gmail.com

KDO JE UROŠ BRUMEN?

Uroš Brumen je spiritualni medij, ki ima izjemen vpogled onkraj tistega, kar vidimo, čutimo in vemo navadni smrtniki.

Ker je tesno povezan z najvišjimi energijami Neba, od Njih prejema najbolj skrivnostna, a življenjsko pomembna sporočila. 

DOBRO JE VEDETI

Do kdaj so mogoče prijave?

Prijave so možne do zapolnitve prostih mest, oziroma do 12.00 ure na dan dogodka. Za uspešno prijavo se šteje izvedeno plačilo.

Do kdaj moram plačati?

S prijavo je tvoje mesto rezervirano. Vendar je tvoja prijava 100% potrjena šele s plačilom in posredovanjem POTRDILA O PLAČILU na naš e-mail.