Leto ključa
Nadangela Gabriela

Leto, v katerega smo vstopili, ima za svoj začinjen pridih, kar nekaj skrivnosti. Ena od teh je tudi ta, da je to leto prvič po 22-tih letih znova postavljeno kreaciji. Da pa kreacija kot taka nastane, pa se moramo mi kot posamezniki, posluževati tudi osebnostne manifestacije.

Torej pozor, vse o čemer boste v letošnjem letu razmišljali, ima 95% možnosti, da se pripelje oziroma uresniči v vašem življenju.

Zakaj Vodniki govorijo o 95%?

Vse kar nam je v življenju namenjeno, je tako rekoč seštevek osebnostne in dušne kreacije. Ker pa je dušna kreacija nekaj, kar izhaja iz naše preteklosti in se tako naslanja na pretekla življenja, je tistih 5% odvisnih od naravnanosti naših misli.

Prav to pa lahko v letu, ki se je pravkar začelo, predstavlja veliki jeziček na tehtnici. Drži, da vse kar nam je namenjeno, se tudi pripelje v naše življenje. Ampak, če mi nimamo naravnanega fokusa na uresničenje le-tega, kar si želimo, se nam v življenju uresniči zelo malo stvari.

Zato je toliko hrepenenja po tem in onem  ter toliko želja, ki jih pa lahko samo opazujemo in gledamo od daleč. Sprašujemo se, zakaj lahko določenim osebam določene stvari uspejo in določene spet ne. Vse je v 5% miselne naravnosti.

 

Letošnje leto pa že samo po sebi poklanja modrost uresničenja s skritimi števili manifestacije 4, 8, 21, 22 in 44. Energijsko so to števila, ki se bodo pripenjala na našo energijsko osnovo in nam pomagala ‘gladiti’ teh naših 5%.

Leto 2020 je tako rekoč tudi leto sreče, zaradi štirih ognjev plemenitosti, ki nas obdajajo. S tem Nebo ne govori o požarih, ampak o zelo močnih frekvencah, ki se nas bodo lotevale v 12-tih močnih točkah v času.

Več o tem, kdaj drugič. Želim pa samo še pridati, da je leto 2020 moje, tvoje in naše leto. Z razlogom. Še vedno se v letu 2020 nahajamo pod energijo Nadangela Gabriela in vse do zimskega solsticija 2021, ko na prestol za naslednja tri leta pride Nadangel Mihael.

Še vedno bodo tako rekoč v ospredju odnosi, s to razliko, da nam bodo tokrat dane energijske prelomnice, kode in zapisi, s pomočjo katerih bomo skozi vse te viharje dušne rasti, z lahkoto krmarili.

Naj še za konec pridam, da res drži, da je pred nami izrazito leto manifestacije, kjer pa naj, zaradi same kreacije tebi lastnega življenja, velja pravilo, ti in jaz sva jaz in ti. Se pravi moja zgodba je del tebe, medtem ko sta zgodbi obeh, ključ do uresničenja naju obeh.

Vodniki so mi tako rekoč obljubili tudi, da bodo razkrili posebno osebno formulo obilja in uspeha za leto 2020. Opozorili bodo na vzpone in padce, na naloge in nazadnje tudi na priložnosti, ki te v tem letu čakajo. Od tebe pa bo tako odvisno, ali si boš dovolil vstopiti v svet obilja skupaj z mano in bil prisoten na tej neverjetni izkušnji, ki ti bo podala premnoge odgovore na pomembna življenjska vprašanja.

Dogodek, na katerega te vabim, bo zagotovo velika prelomnica v tvoji zgodbi. Na prošnjo hotela je, zaradi lažje organizacije, prišlo do zamika datuma. Tako bo dogodek v nedeljo, 26. januarja 2020, ob 10.00 uri, v Radisson Blu Plaza hotelu v Ljubljani.

Vstopnico za dogodek si lahko privoščiš namesto 120€, do 20.1.2020, za samo 59€, s vključenimi vsemi BONUSI VELIKE VSTOPNICE.