KNJIGA – Na prepihu trenutka (odgovori Neba za vsak trenutek)

30.00

Uroševa knjiga, ki jo poimenoval »Na prepihu trenutka«. Vsakdo izmed nas se kdaj znajde v negotovosti, križišču ali pred pomembno odločitvijo v življenju.

Kategorija:

Opis

NA PREPIHU TRENUTKA
Predstavljamo vam Uroševo novo knjigo, ki jo poimenoval »Na prepihu trenutka«? Zakaj? Prav zato, ker se vsakdo izmed nas kdaj znajde v negotovosti, križišču ali pred pomembno odločitvijo v življenju.

Si v negotovosti in rabiš nasvet? Kako naprej? Je ta pot prava zame? Kam se obrniti? Te preprosto zanima, zakaj si se znašel v tej situaciji? Energije so spregovorile, le tate, tako kot znajo le one in Na prepihu trenutka, nanizale svoje modrosti, nauke, popotnice in razlage, ki ti bodo v vsakem trenutku podale pravi odgovor, na vseh poteh tvoje zgodbe življenja.

V trenutku negotovosti je dovolj, da samo prisluhneš sebi, odpreš knjigo in energije bodo spregovorile na način, ki ga boš v danem trenutku potreboval, z namenom, da bo tvoj korak skozi čas tu bivanja, lahkoten, edinstven in neponovljiv. Tako kot si ti, saj si le energija, ki ustvarja in živi, da se naposled le uresniči.

Please follow and like us: