Angelska nitka: SREČNA USODA

2.00

Ko si zamislimo želje Angelsko nitko: SREČNA USODA, samo trikrat zavrtimo okoli zapestja v smeri urinega kazalca in tako tudi vesolju damo natančno nalogo, o tem kaj si želimo. Ko si jo enkrat nadenemo, je ne snamemo, ampak to stori sama. Se sname, se preprosto izgubi, takrat ko je naloga opravljena.

 

Kategorija:

Opis

Angelska nitka – Vsak izmed nas pooseblja unikatno energijo in z njeno vibracijo se kot energija z lahkoto poveže z modrostjo najvišjega. Pri ustvarjanju so me vodili vodniki in mi zaupali skrivnosti mnogih poti in srečnih razpletov, da sem jih pod njihovim vodstvom, lahko tudi vtisnil v Angelsko nitko: SREČNA USODA.

Skrbno so izbrali tudi barvo, ki predstavlja večnost in pridali enostavno navodilo, da si Angelsko nitko: SREČNA USODA, vsak posameznik lahko aktivira sam. Namreč prežeta in navdahnjena je z vsemi modrostmi, skrivnostnimi verzi, angelskimi zapisi in angelskimi kodami. Te pa v skrbno izbrani kombinaciji ter v določenem vrstnem redu, predstavljajo ključ za odpiranje in reševanje situacij na vseh življenjskih področjih.

Ko si jo enkrat nadenemo, je ne snamemo, ampak to stori sama. Se sname, se preprosto izgubi, takrat ko je naloga opravljena.

Ker je navdahnjena tudi z ljubeznijo kot esenco naše duše, jo aktiviramo sami tako, da na Angelski nitki: SREČNA USODA, najprej naredimo tri vozle in si jo zavežemo na levo roko z enim vozlom. Vsi vozli skupaj tako predstavljajo štiri skrivnosti neba z modrostmi življenja.

Ko si zamislimo želje Angelsko nitko: SREČNA USODA, samo trikrat zavrtimo okoli zapestja v smeri urinega kazalca in tako tudi vesolju damo natančno nalogo, o tem kaj si želimo.

ENA: 2,00 € (možno kupiti na dogodkih, preko pošte pa jo je možno naročiti samo v kompletu z enim od drugih izdelkov)

DRUŽINSKI PAKET 4: 8,00 € (Vsebuje 4 Angelske nitke: SREČNA USODA in ga je možno samostojno naročiti po pošti) – glej DRUŽINSKI PAKET

 

Please follow and like us: