Akcija!

ANGELIAN – edinstvena, unikatna zaščita osebnega Nadangela

150.00 133.00

Zlat amulet večne sreče – edinstvena, unikatna zaščita osebnega Nadangela (Gabriel, Mihael, Rafael in Uriel). Na voljo so štirje različni obeski. Za svojo dodatno moč so zlati amuleti navdahnjeni še s skrivnostno kodo uresničenja.

Kategorija:

Opis

Zlat amulet večne sreče – edinstvena, unikatna zaščita osebnega Nadangela

Skrivnosten krog energij nas venomer pripelje na mesto, prav tja kamor nam je namenjeno. Vendar se tukaj ravno zaradi dvomov, negotovosti in pa prepričanja, da nečesa nismo sposobni storiti, lahko zatakne.

Vsi nekako vemo, da je energija nekaj kar je bilo, je v tem trenutku in bo še v prihodnosti. Je torej večna simfonija ljubezni, uresničenja in neverjetne kreacije četverice Nadangelov, ki nas v vsakem trenutku bodrijo in vodijo po poti našega tu zemeljskega življenja.

Prav zato so Nadangeli Gabriel, Mihael, Rafael in Uriel spregovorili in nam poklonili skrivnosten zlat amulet, ki nam tako lahko pomaga, premostiti premnoge ovire in negotovosti ter nam v našo energijsko sfero vnese premnoge odgovore na vprašanja, kako se spopasti z določeno situacijo, v kateri smo se znašli.

Za svojo dodatno moč pa so prav ti zlati amuleti navdahnjeni še s skrivnostno kodo uresničenja. Zlati amuleti so izdelani v štirih različicah, kjer vsaka predstavlja obdobje Nadangela, v katerem smo rojeni.

OPOZORILO: Zaradi visoke energijske vrednosti amoleta in osebne narananosti, je priporočilo, da ga naročnik prevzame osebno in prejme tudi osebne kanalizirane napotke uporabe in ravnanja z njim.

Please follow and like us: