DUŠNI READING – ZGODBA POTI V SVETLOBO

Duše v večnosti. Tem je dano videti in vedeti, kako in kaj.

Uroš Brumen

Življenje. Vsi ga pojmujejo  kot nekaj edinstvenega in neponovljivega. V veliki meri želijo mnogi pojem življenje razumeti kot potovanje od začetka do konca. Vse skupaj se pretkano energijsko zaplete takrat, ko se na našem fizičnem nivoju pojavi vprašanje, ‘Kje je začetek in kje je konec? Je konec res tam, kjer se vse konča? Ali je konec le začetek nečesa novega?’.

Odgovori na fizično razumevajočem nivoju, se tukaj razlikujejo, odvisno od posameznikovega dojemanja. Vsem pa je skupno dejstvo, da se tam nekje vse enkrat začne, spet drugič konča.

Če bi bil konec res tam, kjer se vse konča, potem tudi vse razlage, o karmi, karmično povezanih dušah, preteklih ter prihodnih življenjih in podobno, ne bi imelo nobenega smisla.

Ena oseba mi je tik pred svojim odhodom dejala: ‘Veš Uroš, ko konzerva zasmrdi, je treba iti.’. Moram priznati, da tega njenega namena na samem začetku, ko je pristopila k meni kot energija, nisem povsem razumel. A sedaj, ko se pojavlja vprašanje, kje je začetek in kje konec, postajajo smernice razmišljanja te osebe, toliko bolj jasne.

Torej, če bi bil konec tam, kjer se vse konča, ljudje ne bi imeli ne auričnega, ne genetskega zapisa, ker ga enostavno za svoj obstoj ne bi potrebovali. Bi torej nekje lebdeli kot energija ujeta v brezčasju.

Ne bi nam bilo potrebno dojemati, doživljati in sprejemati. Preprosto bi samo ljubili, videli in doživljali. Telo v tej fizični podobi in v tem svetu, nam je torej dano, da smo snovni – vidni fizično in da se lahko izrazimo ter uresničimo namen utelesitve.

Duše v večnosti. Tem je dano videti in vedeti, kako in kaj. Vendar za razliko od nas,  tega ne morejo uresničiti. Duše so enostavno povedano, večna luč.

Zato tudi ljudje, ki se na tak ali drugačen način poslovijo od nas, iz tega fizičnega življenja, so in ostanejo v naši sredi. Nas preprosto opazujejo, ljubijo in varujejo. Ostajajo, čeprav nam niso fizično vidni, čutni in snovni.  

Komunikacija z njimi nam zagotovo lahko povsem razblini dvome, nas osvobodi strahov, občutkov krivde ter nemoči, da lahko svobodno živimo na energijskem zavedanju, da so z nami in da tako tudi z njihovo pomočjo, lažje uresničimo svoj namen. Povedano enostavneje. Povsem izrabimo priložnost življenja in se uresničimo.

 

Medij Uroš Brumen