Kanalizirani dogodki

Prihajajoči dogodki, po pripovedi Neba za kvalitetnejše življenje.

Premierni kanalizirani dogodki

Uroš Brumen - Navdih Angelov

LJUBEZEN JE KLJUČ IN JE MOJE SVETO OBILJE Meditacija prebujenja pod zvezdami

  • Ponedeljek, 02.09.2019
  • Ob 19.00 uri
  • Gostilna Anderlič, MARIBOR

Vabim te, da se mi pridružiš, si dovoliš poglobiti se vase, ter v neverjetni energiji Nebeške prisotnosti Nadanjega Mihaela, ki pravi: Ljubezen je ključ in je moje sveto obilje!« doživiš Sebe, se osvobodiš, spustiš, pustiš za seboj in zaživiš lastno obilje.

Meditacija prebujenja pod zvezdami

  • Ponedeljek, 29.07.2019
  • Ob 19.00 uri
  • Gostilna Anderlič, MARIBOR

Vabim te, da se mi v tem izjemnem dnevu, največjega energijskega preloma tega poletja, pridružiš na zdravilni Duhovni izkušnji, z Zborom Neba in Nadangelom Rafaelom v sozvočju narave, kjer bom kanaliziral meditacijo prebujenja, po pripovedi Njih, samo zate.

Duhovni oddih na obali - Zlata Duša, zadihaj in se osvobodi

  • od petka, 6. do nedelje, 08. septembra 2019
  • ADRIA Hotel&Resort (Jadranska cesta 25), 6280 Ankaran

Izjemen in neponovljiv Duhovni oddih na obali, je več kot le meditativna vikend izkušnja, saj bo prisotnim nudila neverjetno vodstvo energij. Te se nas bodo dotikale globlje in prečistile vse ponotranjene dvome, občutke krivde, zamere, osebnostna nesoglasja in občutke nemoči, katere nas skrito ovirajo na poti osebnega uresničenja, počutja in osebne izraznosti.

Jesenski termini tečaja "Zasij Ljubezen 2019"

Pozdravček,

Tukaj razkrivam vse termine v jesenskem delu srečanj v tečaju Zasij Ljubezen, ki sem ga po pripovedi Vodnikov Neba, ustvaril samo zate. Zelo se že veselim druženja

Pozdravček vsem

Ja, to poletje je prineslo kar nekaj spremeb. Tudi moja stran korak za korakom doživlja majhno prenovo. No, tukaj spodaj ti bom kmalu razodel nove kanalizirane dogodke. Seveda pa naj te povabim, da se vpiši ns mojo novo MAIL listo. Tisti moji redni sledilci namreč od mene prejejo mnoga zanimiva sporočila, za izboljšanje kvalitete življenja in tudi seveda, med prvimi izvedo za vsak nov dogodek.

Z Ljubeznijo Neba,

Vaš Uroš

"Ko se zaveš, da je biti medij ne le poslanstvo, ampak tudi način življenja, potem posameznikom lažje podaš sporočila"

Uroš Brumen

Kaj je moje poslanstvo?

Vsak od nas je energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti.