Uroš Adrian Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

Spregovorili so in tukaj so težko pričakovani odgovori glede na mojo FB objavo iz dne 28.09.2019. Pod svojim osebnim številom, ki si ga zapisal v komentar,  tukaj prejmeš odgovor.

Osebno število 1

Prinaša vam izraznost, ki ste jo že dolgo pričakovali. Torej je čas, da svoje podvige, misli in dejanja usmerite na pot realizacije. To vam bo zagotovo prineslo uspeh na dolgi rok.

Osebno število 2

Stojte za tem, kar mislite in se ne obremenjujte s tem, kaj mislijo drugi. Vaša duša bo doživela razcvet, takrat ko si boste v popolnosti dovolili zapreti vrata vaše preteklosti.

Osebno število 3

Četudi se tega branite, je prišel čas, da si končno dovolite narediti tisti usodni korak, ki bo mnoge pustil brez besed. Vam pa odprl vrata lastnega uspeha. Začnite se spoštovati.

Osebno število 4

Odločite se zase in dajte priložnost predvsem sebi. Vzemite si čas za počitek in dovolite, da se čustvena preteklost povsem prečisti, da se izlušči vse tisto, kar vam ne služi več.

Osebno število 5

Ne bojte se, kako se bo stvar odvila v prihodnosti. Pomembno je, da zdaj verjamete v pozitiven razcvet in da si zdaj dovolite naredi korak naprej.

Osebno število 6

Vse, kar si želite je postavljeno tako kot mora biti. Tudi cilj je skoraj že pred vrati. Pomembno pa je, da v dano situacijo vi postavite sebe.

Osebno število 7

Hrepeneli boste po bližini, vendar si tega na drugi strani ne boste dovolili čutiti. Preveč ste namreč obremenjeni s tem, kaj se bo zgodilo. Zato si dovolite zadihati ta trenutek.

Osebno število 8

Vaš trud iz preteklosti bo v popolnosti poplačan. Nebo pripravlja vse, da boste vi končno zacveteli v popolnosti, od tistega trenutka, ko si boste v polnosti dovolili izraziti sebe.

Osebno število 9

Ste tik pred tem, da vulkan izbruhne. Z drugimi besedami, ste tik pred ciljem pozitivne razrešitve. Pomembno je le počakati in dopustiti, da se zgodi v vaše najvišje dobro.

aktualni dogodki

Vabimo te, da se udeležiš naših dogodkov.

Please follow and like us: