Namigi Neba

Tedenski Navdih angelov Zate

39. Navdih Angelov prinaša SKUŠNJAVO

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

NAVDIH ANGELOV - UVID V ENERGIJE TEDNA OD od 23. do 29.09.2019

Nebo nas bo tokrat z vsemi ponujenimi situacijami precej preizkušalo in nas postavljalo v položaj, iz katerega bomo lahko izšli le, če bomo iskreni do sebe. Iskrenost pa ima večkrat lahko tudi dve plati. Da se bomo vendarle odločili prav, pa so Vodniki poskrbeli še za to, da bomo primorani pobrskati po naši preteklosti, kar pa bo lahko tudi neprijetno.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Vaša preteklost vam nikakor ne da miru. Čeprav je Božje stvarstvo naredilo vse, da bi se lahko ognili vaših slabih občutij, bo prav to v naslednjih dneh precej vplivalo na vaša čustva. Razpeti ste med željo in vašo preteklostjo. Kaj bo prevladalo na tehnici, je odvisno od vas. Pomembno pa je, da si preprosto dovolite čutiti vsak svoj nadaljnji korak, saj je v vsej svoji veličini zaščiten, s strani Najvišjega.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

‘Vse je postavljeno tako kot mora biti.’ S tem se tolažite že kar nekaj časa. Vendar si Nebo želi, da končno izstopite iz senc in da pospravite v vašem življenju vse dejavnike, ki vam ne služijo več, tja kamor jim je mesto. Ne sprašujte sebe, zakaj. Ampak si dovolite stvari pogledati iz drugega zornega kota, kajti vaša situacija se samo vaša. Tako boste iz nje lahko potegnili največ, takrat, ko boste sebi postavili lastno vrednost.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Že dolgo si želite nekatere stvari v vaši zgodbi postaviti na svoje mesto, jih osvežiti, o njih razmisliti. Skratka, želite začeti znova. Tudi Nebo vam bo tukaj v izdatno podporo, ampak je samo od vas odvisno, koliko boste v tem svojem zorenju določenim ljudem iz vaše preteklosti dopustili, da vam pokažejo, kje ste se izgubili. Kar pa ne pomeni, da bi moral s temi osebami znova v odnos.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Nebo vam že lep čas, z vsemi dejavniki, ki jih pošilja v vašo zgodbo, dokazuje, da ste na pravi poti. Tako tudi vse, česar se lotite, skozi določen čas dobi ključno podobo, ki pa največkrat ni takšna kot bi si želeli. V odnosu do sebe, v svoji zgodbi, delujete preveč natančno, usmerjeno in se zavarujete na tak način, da z lastnimi mislimi usmerjate vse okoli vas. Če se želite osvoboditi, si preprosto dovolite samo dihati.

PREIZKUŠNJA TEDNA:

Zgodba tega tedna je vpeta v trikotnik števil 5, 2 in 3. V njih že na samem začetku lahko občutimo določena nasprotja. In prav je tako, saj bodo ravno nasprotja tista, ki bodo v tem tednu krojila naše odločitve. Z drugimi besedami, bi lahko teden pred nami opisali tudi samo z dvema besedama: čustva, razum in še enkrat čustva. Vse bo toliko lažje razumeti, če si bomo preprosto dovolili spustiti se po toboganu doživetij in pri tem upoštevali, da nam število 5 prinaša velika čustvena nesoglasja, število 2 nam prinaša prilagajanje brez potrebe in število 3, ki vse skupaj spravi nekoliko v ravnovesje, pa tudi to, da nam določene izkušnje iz preteklosti vendarle ne bodo dopustile narediti nepremišljenih potez na področju čustev.

Afirmacija tedna:
"Sem energija, ki ustvarja in živi po svojem načelu duše in podobe. Zato sprejemam brezpogojno in ljubim srčno vse, kar mi je podarjeno. "

Spiritualni medij Uroš Brumen

POGLEJ SI IZBOR PRIHAKAJOČIH DOGODKOV

Prijavi se in se kmalu srečava tudi v živo!

Please follow and like us: