odgovori

Angeli sreče odgovarjajo
(10.04.2019)

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

Angeli sreče so spregovorili in podali kar nekaj napotkov, ki jih lahko uporabiš zase. Tukaj so odgovori iz Facebook objave dne 10.04.2019 in pod številko, ki si jo tedaj zapisal v komentar, prejmeš tudi svoj namig oziroma odgovor Angela sreče.

Angel sreče 1 – SVOBODA

Prehodil si mnogo poti, pa vendar ti sporočam, da je trenutna pot tista prava pot, ki ti prinaša kar nekaj priložnosti. Dovoli si jih videti s srcem in jim prisluhni s celim svojim bitjem. Ne čakaj, da se zgodi, ampak si skreiraj uresničenje. Uspelo ti bo.

Angel sreče 2 – KREACIJA

Z zavedanjem, da premoreš v sebi nemalo višjih moči, si boš odprl premnoga vrata, za katere že dolgo čakaš, da bi se ti odprla. Višje stvarstvo tokrat varuje tvoje poti. Vendar vedi, da ni vse odvisno od tebe, uresničenje je namreč odgovornost dveh.

Angel sreče 3 – RAZODETJE

Čas je, da uresničiš vse tisto, o čemer že dolgo razmišljaš. Pred teboj so povsem novi začetki na področjih, o katerih že dolgo razmišljaš, da bi bilo vredno nekaj spremeniti. Zavedaj se, da je tukaj vse odvisno od tebe. Ko boš zaupal sebi, pričel verjeti vase in ozavestil to, da te od zgoraj nekdo varuje, bo vse steklo.

Angel sreče  4 – URESNIČENJE

Dolgo si razmišljal, na kakšen način bi uresničil zastavljeni cilj. Lahko ti zaupam, da imaš vse postavljeno kot tudi to, da imaš od zgoraj neverjetno moč varstva. Zaupaj torej, da se tudi tebi končno lahko uresniči vse, česar se lotiš. Nikar ne dvomi v svoje korake. So pravi. Le navdahni jim kanček sebe.

aktualni dogodki

Vabimo te, da se udeležiš naših dogodkov.

Please follow and like us: