15.teden

Tedenski Navdih angelov od 01.04.2019 do 07.04.2019

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

NAMIGI NEBA

V 15. tednu bo v ozračju hlepela želja po izrazni svobodi. Po drugi strani si bomo želeli bližine, zaključevali v preteklosti začeto in se morebiti tudi poigravali z lastnimi čustvi. Ta bodo namreč na preizkušnji takrat, ko bomo čistili lastno preteklost. Vsekakor pa obdobje očiščenja za mnoge med nami pomeni tudi pot naprej … brez izgovorov in izjeme.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Čeprav ste bili nekoliko v dvomih, vam vaši vodniki sporočajo, da ste na pravi poti. Sicer je željeni cilj viden že nekje v daljavi. Vendar tega cilja nikakor ne bi mogli uresničiti, če ne bi sprejeli odločitve, ki je od vas terjala dobro mero zaupanja vase. Toliko kot zaupate vase, toliko zaupate v to, da ste na pravi poti do cilja in se popolnoma sprostite. Tako boste namreč iz strani vaših vodnikov prejeli sugestije za naprej.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Hrepenite po bližini, čeprav se ne zavedate, da je okoli vas dovolj dušic, ki bi vas želele objeti. Vaše ideje in načrti so nekoliko spremenili svojo podobo. Vendar to le za to, da bi lažje sledili navodilom vaših vodnikov in se končno prepustili pozitivnemu toku, ki vas čaka. Naj tokrat za vas velja rek ‘zaupajte v dobro in zgodilo se bo dobro’.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Vaša potrpežljivost in neverjetna preciznost bosta nagrajeni. Nahajate se namreč v obdobju novega začetka na vseh področjih. Previdno le na področju čustev, kajti tukaj bi lahko bile vaše še tako dobro namerne besede, razumljene narobe. Prišel je namreč čas, ko se je vredno nehati ukvarjati z mišljenjem okolice in se predati tistemu, z nekom, do kogar že dolgo nekaj čutite.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Neverjetno je dejstvo, da imate od zgoraj zelo veliko podporo vaših vodnikov. Vendar si s svojimi mislimi sami postavljate ovire in ovirice na vaši življenjski poti. Prišel je namreč čas, v katerem bo vredno predvsem to, da prisluhnete sebi in brez strahu začnete uresničevati tisto, za kar ste poklicani. Čas, v katerega vstopate, bo na vas deloval predvsem očiščevalno, zato si dovolite presekati vozel lastnih nesoglasij in začnite znova.

Sporočila Nebes

MISTIČNA SREČANJA, EKSKLUZIVNO V TREH KRAJIH PO SLOVENIJI…

Ste kdaj pomislili, da ima prav višje stvarstvo v vsakem trenutku, za vsako situacijo odgovor za nas?

Sporočila le teh so včasih bistvena, zato da se v življenju premaknemo in si dovolimo iti naprej. Zaradi vsega tega in ker mi je dovoljeno s strani najvišjega predati za vas pomembna sporočila, s pomočjo katerih boste priklicali srečo in blaginjo v vaša življenja, vas vabim na srečanje po Sloveniji.

  • 19. aptila 2019 v MARIBORU
  • 20. aptila 2019 v LJUBLJANI
  • 25. aptila 2019 v ANKARANU
Please follow and like us: