odgovori

Štiri izbrane (17.02.2019)

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

Pozdravček,

Dolžan sem Ti še razlago štirih izbranih Angelskih kart iz Facebook objave dne. 17.02.2019. Pod izbrano številko, ki si jo zapisal v komentar, se v nadaljevanju skriva razlaga izbranega sporočila.  

Karta 1:  SPREJEMAJ

Vodniki te pripravljajo na nekaj resnično izjemnega. Težavica utegne biti le v tem, da danih situacij ne sprejemaš prav dobro. Zdi se ti, kot da iz določenih odnosov, ne najdeš izhoda. Vendar vodniki želijo, da se sprostiš, opustiš in spustiš ter preprosto dovoliš, da zasije tvoja notranja resnica, ki je polna ljubezni in moči za uresničevanje mnogim nedosegljivo.

Karta 2: SKUŠNJAVA

Vredno je, da se zavedaš, da si na pravi poti. In četudi je ta pot polna spodrsljaju, ti bo na koncu seveda, uspel zastavljeni cilj, ki bo toliko močen, kolikor ti verjameš vanj. Tukaj so določeni ljudje, ki bi želeli, da večkrat zaideš s poti. Torej, ti lahko tudi z določenimi gestami, nakazujejo da pot na katero si se podal, ni prava. To je samo njihova želja. Tvoja resnica se skriva v tebi, zato si zaupaj in uspelo ti bo.

Karta 3: ANGEL NEGOTOVOSTI

Ta karta je kljub naslovu, vse prej kot negativna. Govori namreč o tem, kako se trenutno ti spopadaš s svojimi notranjimi strahovi. Ujet si v svoja prepričanja in stare vzorce. Vodniki, pa ti skozi dejanja in simbole nakazujejo, da bi bilo vredno izstopiti iz starih vzorcev. Kajti le tako boš lahko dosegel tisto, kar si se namenil. Tvoja pot do uresničenja je obsijana s soncem, le s to razliko, da utegne biti prav tvoj dvom, tvoja največja senca na tej poti.

Karta 4: ANGEL POTOVANJA

Vodniki ti sporočajo, da je prav vse postavljeno na svoje mesto in samo še čaka na tvojo naslednjo potezo. Strahovi, ki lahko izvirajo iz tvoje preteklosti, nimamo več nadvlade  nad tvojo energijo. Zatorej je samo od tebe odvisno, če si boš dovolil prisluhniti napotkom in danim situacijam. Edino, na kar te morajo opozoriti, je strpnost. Torej, pusti času čas in dovoli, da se zgodi.

aktualni dogodki

Vabimo te, da se udeležiš naših dogodkov.

Please follow and like us: