odgovori

Silvestrski angelski utrinek (26.12.2018)

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

ODGOVORI

Dragi Ljudje,

z največjo radostjo vam predajam ta zapis, angeli so spregovorili. Torej, na facebook objavi, iz dne, 26.12.2018. si izbral svoj namig. Tukaj te pod črko, ki si jo zapisal v komentar, čaka namig oziroma odgovor.    

Silvestrski namig 1:

Četudi se zdi vse preveč napeto in preutrujeno, da bi načrtoval, kako preživeti zadnjo noč v letu, vodniki sporočajo, da se je tokrat vredno prepustiti. Odločitev bo namreč padla zelo na hitro, kajti nekdo iz tvojega kroga prijateljev, te bo spodbudil, da preživiš preskok v novo leto v njihovi družbi. To je zate lahko celo ena najboljših potez, da spoznaš določene stvari še preden se leto poslovi.

Silvestrski namig 2:

Nekaj znotraj tebe ti pravi, da želiš preskok v prihajajoče leto doživeti malce drugače kot do sedaj. Predvsem spontano. Prepusti se svoji intuiciji, kajti tokrat boš prejel prijetno presenečenje. Povabilo iz strani treh oseb, ki so tebi precej ljube. Dobro bi bilo, da se temu povabilu odzoveš. Končno se boš lahko sprostil in precej zabavno bo v trenutku prestopa v novo leto, ko lahko preskoči tudi iskrica ali se pa se obnovi nekaj že davno pozabljenega.

Silvestrski namig 3:

Čeprav morebiti nisi načrtoval česarkoli posebnega, te lahko tvoji domači zelo presenetijo in povabijo v prijetno družbo. Sprva boš veliko razmišljal, a ko boš videl, da te želijo povabiti le nekaj korakov vstran, se boš tik pred zdajci, odločil da se jim pridružiš. Zate bi bilo predvsem dobro, da se sprostiš, kajti tako boš najlažje zmanifestiral in začel realizirati tvoje velike načrte za prihajajoče leto.

Silvestrski namig 4:

To, da si nepogrešljiv vsake zabave, se že dolgo ve. Prijatelji te imajo radi in obožujejo trenutke, ki jih lahko delijo s teboj v tvojem domačem okolju. Tudi letos bi bilo najbolje, da leto pričakaš doma v najboljši družbi. Lahko jih celo povabiš. A tudi če jih ne, se bodo ti povabili kar sami. Taki pač so tvoji prijatelji in te imajo, čeprav so pisani in radoživi kot mavrica, neizmerno radi. Sprejmi to in uživaj.

aktualni dogodki

Vabimo te, da se udeležiš naših dogodkov.

Please follow and like us: