odgovori

Prvi Adventni vikend – Navdih Angelov (30.11.2018)

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

ODGOVORI NEBA

Dnevi tokratnega konca tedna, bodo precej pod vplivom čustvenih viharjev in drugih spletk, ki se bodo razodevale in odkrivale prefinjeno kot domine, ena za drugo. Kakor koli že, naj velja pravilo, da pametnejši odneha. Pod zapisano številko v komentar na Facebooku, ti je Nebo podalo odgovor.

Slika angel 22:

V teh dneh se bo pokazalo, da ste na izredno velikih prelomnicah, kar je za potek vaše življenjske zgodbe, več kot primerno. Na področju čustev utegne biti precej razburljivo v smislu raziskovanja lastne preteklosti in določenih vprašanj, ki jih postavljate v smislu, kaj bi še lahko spremenili. Trenutno ste namreč zelo dobro postavljeni in zaščiteni iz strani višjih energij. Potrebno bo zbrati samo pogum in spregovoriti.

Slika angel 44:

Zmeda in miselni kaos. Neprestano razmišljate, kaj bi bilo potrebno še storiti, da bi dosegli svoj cilj. Vendar vodniki pravijo, da se bo treba na prvi pogled samo sprostiti in uskladiti s sebi lastno energijo. Namreč, v trenutku ko boste prenehali iskati razloge za in proti, se vam marsikatera situacija obrne vam v prid. Konec tedna je tako za vas razčiščujoče obdobje. Lahko se zgodi, da celo s strani najbližjih ne boste razumljeni. Tukaj naj velja še opozorilo, da je pomembnejše  počakati in prepustiti kot pa se spuščati v besedni boj.

VELIKI DOGODEK LETA!

Cenejše vstopnice so na voljo samo v PREDPRODAJI!

Please follow and like us: