odgovori

Odgovori za 11.11.2018

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

ODGOVORI

Končno so spregovorili in podali odgovor. Tako se pod odgovorom, ki ste ga 11.11.2018 ali kasneje podali kot komentar pod objavljeno sliko, skriva dolgo pričakovana razlaga.

Slika A:

Mirno in varno zatočišče, kjer se počutite dobro, vam daje možnost razmisleka o nadaljnjih korakih. To o čemer razmišljate, je zelo realna pot, ki vam prinaša podporo tudi iz strani vaše duše in najvišjega. Zato je vredno razmisliti o vašem nadaljnjem koraku in ga brez strahu tudi narediti.

Slika B:

Nekje v daljavi že vidite rešitev situacije, za katero ste tudi prepričani, da obstaja. Ampak vsaka stvar potrebuje svoj čas. Tako kot ste trenutno energijsko dobro postavljeni za svoj razcvet in pozitiven razplet, tako že dolgo niste bili. Pomembno je samo to, da veste, da vas spremljajo najvišje nebeške ekselence. Vi morate tukaj samo zaupati, da je vse tako kot se dogaja, tudi prav.

Slika C:

Predno se lotite reševanja nastale situacije, bi bilo potrebno zaupati, da je pot, ki bi jo bilo vredno prehoditi, sicer trnova, ampak vam prinaša uspeh na dolgi rok. Da boste lahko mirno vstopali po tej poti, bi bilo vredno razčistiti nekaj iz vaše preteklosti in se ne toliko obremenjevati, kajti vodniki od vas želijo, da si dovolite se popolnoma sprostiti in da zaupate v pozitiven razplet.

Slika D:

Na eni strani hrepenite po bližini, po drugi strani pa bežite od nečesa, kar vam je v preteklosti pustilo grenko sled. Ko boste na dano situacijo pogledali s srcem in se ne trudili fizično razumeti, se bo dana situacija kar na lepem začela spreminjati. Tako boste tudi lažje prejeli napotek vašega angela varuha, kako naprej. Kajti vse kar imate trenutno postavljeno, je v vašem življenju z namenom sprave s samim seboj.

aktualni dogodki

Vabimo te, da se udeležiš naših dogodkov.

Please follow and like us: