Spiritual Academy for Life

11 zlatih stopnic obilja

Manifestacijski dogodek Angelske jasnosti za 2020!

OPOZORILO: SPREMEMBA DATUMA iz 18. januar 2020 na Nedelja, 26. januar 2020!

 • 26. januar 2020
 • Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana
 • od 10.00 do 16.00
 • Uroš Adrian Brumen

Končno lahko rečem, da z zaključkom leta 2019 vstopamo v ero lastnih spoznanj. Ta prinašajo premnoga odkritja in spoznanja o stvareh, predvsem na našem energijskem nivoju, ki smo jih zadnjih 11 let, namesto da bi jih uresničevali, spretno spravljali pod preprogo.

Leto 2020 je leto obilja in sreče!

Saj s svojimi osmimi štiricami in skritimi štirimi osmicami, prinaša razvoj dogodkov v smer kot je le za nas v naše najvišje dobro. Je tako rekoč tudi leto izraznosti in osebnega potenciala, leto, kjer se energijsko ne bo možno vračati v preteklost. Mirno lahko rečemo, da je leto 2020, leto novih začetkov, za tiste, ki si bodo upali ozreti se vase in pripoznati sebi lastno energijo.

11 zlatih stopnic obilja simbolizira našo življenjsko pot in naše življenjske korake. Prav zaradi tega, ker pa smo dnevno vpeti v neizprosno kolesje vsakdanjika, pa skozi čas teh 11 stopnic počasi zbledi.

Tokratna izkušnja pa je namenjena prav temu, de se teh 11 zlatih stopnic, ki so zelo pomembne za naš dušni razcvet, znova pričnemo zavedati, prepoznavati njihovo energijo in se usrediščiti v svoji lastni energiji. Namreč, ko sprejmemo modrost prvih    4-ih stopnic, ki v našem življenju simbolizirajo:

 • modrost trenutka,
 • modrost odločitve,
 • modrost sprejemanja in
 • modrost odpuščanja,

se nam v naših zgodbah razkrije še modrost ostalih 7-ih stopnic. Štiri prej omenjene stopnice so tako rekoč temelj našega čutenja v življenju in našega dojemanja situacije.

Pokloni si jasnost ob začetku tvojega leta

1.

Kanaliziran vpogled ti bo prinesel napotke in jasne prelomne trenutke, ki so ključni za tvoj uspeh v letu 2020.

2.

Prelomne točke ter situacije, ki jih boš, prav s kanaliziranimi uvidi, veliko lažje predelal v radostno sprejemal obilje, ki te čaka.

3.

Preko Angelov bom zate skanaliziral mistični ritual obilja, predal ti bom vsa potrebna orodja in prvič ga bova izvedla skupaj.

Vse skupaj pa bova podkrepila še z meditacijo kreacije trenutka in sozvočja v celoti.  

To izkušnjo bom posebej zate ponovil po letu 2015. Kajti v letu 2020 bodo vse smernice postavljene tako, da boš lahko sam izbral:

 • ali temo ali svetlobo,
 • ponižanja ali uspeh ter
 • ljubezen ali samoto.

"Vse bo tako rekoč postavljeno na točki tvojega rojstva. "

Ko ti bodo Vodniki preko mene predali modrost prav tega, bo tvoje življenje postalo zares tvoje in ti pripeljalo obilje, ki si ga resnično vreden.

Vodniki so mi tako rekoč obljubili tudi, da bodo razkrili posebno osebno formulo obilja in uspeha za leto 2020. Opozorili bodo na vzpone in padce, na naloge in nazadnje tudi na priložnosti, ki te v tem letu čakajo. Od tebe pa bo tako odvisno, ali si boš dovolil vstopiti v svet obilja skupaj z mano in bil prisoten na tej neverjetni izkušnji, ki ti bo podala premnoge odgovore na pomembna življenjska vprašanja.

Razodeti biserčki Neba

Odločil sem se, da ti na tem mestu, še pred samim motivacijskim dogodkom Angelske jasnosti za leto 2020, razkrijem majhne energijske biserčke, katerih velike skrivnosti bo razkrilo Nebo na dogodku 26.01.2020.

Tukaj ti razkrivam samo opise celotnega dogajanja v nekaj korakih.

Se vidiva na dogodku! VSTOPNICE SO ŠE NA VOLJOTUKAJ!

TVOJE LETO 2020

ANGELSKA MATRICA

KREACIJA ODNOSOV

Tvoja VSTOPNICA prinaša:

 • delovni material
 • darilce
 • možnosst fotografiranja z Urošem Adrianom, s profesionalnim fotografom
 • Catering: kava, čaj, voda ter slani in sladki prigriski

Predprodajna cena

59 €

Če imaš težave pri prijavi, se prijavi kar preko maila: navdih.angelov@gmail.com

V prijavi na mail pripišeš naslednje: ime in priimek / naslov bivanja in hišno številko / kraj bivanja / konaktno številko