Razmišljanja

Preberite še več na NAMIGIH

Harmonija višjih energij v vrtincu življenja

Živimo in ustvarjamo v času, ko je vse bolj ali manj materialno naravnano. Vedno smo tako rekoč povsod, kjer moramo biti – nališpani in drugim po godu – vpeti v kolesje vsakdanjika. Ena popolnoma enaka zgodba, se nam odvija iz dneva v dan. Samo zato, da smo v skladu z dogajanjem in časom.

Mistični ritual za obilje doma

Vse kar nas obdaja, je energija. Tako so tudi naše misli, občutki, doživljanja in dojemanja energija, ki se združuje v eni točki našega osebnega zavedanja, se pravi odnosa do sebe, medsebojnih odnosov, finančne in energijske blaginje. Slednja je energijsko najvišja vrednota, zato je tudi pomembno, da imamo v našem domu kotiček, ki simbolizira vse to.

Dušni reading - zgodba poti v svetlobo

Življenje. Vsi ga pojmujejo  kot nekaj edinstvenega in neponovljivega. V veliki meri želijo mnogi pojem življenje razumeti kot potovanje od začetka do konca. Vse skupaj se pretkano energijsko zaplete takrat, ko se na našem fizičnem nivoju pojavi vprašanje, ‘Kje je začetek in kje je konec? Je konec res tam, kjer se vse konča? Ali je konec le začetek nečesa novega?’

Biti žrtev ali energijski suženj

Tokrat se bom dotaknil teme, ki jo velikokrat v tako imenovani novodobni duhovnosti nekateri ljudje enačijo. Vendar je med enim in drugim zelo velik razkorak. V dobi suženjstva je bilo razmerje dokaj dorečeno. In v kolikor si se rodil suženjski družini, četudi si imel kot posameznik zvrhano vrečo talentov, si bil v tistem življenju zgolj in samo suženj.

Na prepihu trenutka

"Mnogi verjamejo, da nam je zgodba našega življenja, že vnaprej v celoti zapisana. Toda tista prava resnica se skriva le v nas samih."
Uroš Brumen
Spiritualni medij, endosugestivni in motivacijski trener

Preveri aktualne dogodke