dobrodošel na popotovanju do sebe

Osebne seanse

 

Mnogi verjamejo, da nam je zgodba življenja že v celoti v naprej zapisana. Toda mnoge preizkušnje, dogodki in dejanja pričajo o tem, da človek vse prej, kot le nekdo, ki živi. Vsak od nas energija tistega, kar je bilo, je v tem trenutku in bo tudi v prihodnosti.

Prav skrivnosten preplet energij v rojstnem datumu je Urošev ključ do energije posameznika.
Vsak je individum z mnogimi skrivnostmi, ki izvirajo v njegovi podzavesti in so največkrat vzrok na eni strani izjemnega uspeha, spet na drugi strani pa lahko prav nepoznavanje le-teh, zavira in onemogoči poti do osebnega uspeha.

Dušni reading

Ena od smeri, ki jih z veseljem predajam posameznikom ali skupini, je za mnoge še vedno tabu tema. Namreč mnogi so na žalost še vedno prepričani, da se s minulostjo konča življenje.Sam iz izkušenj vem in sem v to trdno prepričan, da obstaja življenje po življenju. Kajti, če ne bi bilo karme, tudi v tem življenju ne bi obstajali.

Večkrat lahko imate občutek, da je nekdo, ki se je mnogo prekmalu poslovil iz vašega življenja, zaradi tega in ali onega dogodka, ali pa se je preprosto trenutek na tem večnem potovanju za nekoga končal, prisoten ob vas, vas poboža, vas spremlja, se sprehaja po vašem bivališču, ali pa enostavno prižiga ali ugaša luči.

Nekomu od mojih strank se je tudi zgodilo, da mu je pokojna mama na okno zapisala božično sporočilo.

Torej tudi, če si ne želimo priznati, so in bodo te duše prisotne v našem fizičnem življenju, vse dokler se znova ne srečamo.

V izjemno veselje predajam sporočila nam dragih, tistim ki se želijo ‘spraviti’ s svojimi bližnjimi, saj so sporočila le-teh največkrat tudi ključ do kvalitetnejšega življenja in spoznanja osebnega poslanstva tistih, ki so še prisotni v tem fizičnem svetu.

"Torej tudi, če si ne želimo priznati, so in bodo te duše prisotne v našem fizičnem življenju, vse dokler se znova ne srečamo."

uroš Brumen

Želite priti na osebno seanso?

Rezervacija termina je obvezna