04. teden

Tedenski Navdih angelov od 21.01.2019 do 27.01.2019

Uroš Brumen

SPIRITUALNI MEDIJ

NAMIGI NEBA

Obdobje sprememb je pred nami in te spremembe bodo čutili predvsem tisti, ki se boječe spogledujejo z novimi, še neznanimi koraki. Čeprav jih bomo vsi primorani narediti, če želimo v naši zgodbi vzpodbuditi nekaj ter uresničiti tisto, kar si dejansko želimo.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Pred vami je obdobje, ko boste primorani poslušati svojo intuicijo in predvsem zaupati v namige višjih sil. Četudi v preteklosti tega ni bilo opaziti, so se vaše smernice sicer po polžje, pa vendarle obračale v prave smeri. Zatorej je tukaj vaša velika naloga, zaupanje v to, da se v danem trenutku vse odvija in zgodi tako kot je za vas v najvišje dobro. Nikakor ne zaključujte stvari, raje se prepustite novim začetkom in si dovolite svoje lastne ideje tudi realizirati. Lahko, da boste za okolico čudaški in zaletavi, vendar to vas že od nekdaj dela tako zelo posebne.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vaše poslanstvo je služiti ljudstvu, ne pa biti suženj. Kar pa pomeni, da boste v prihajajočem obdobju primorani večkrat izraziti svoje stališče in na glas povedati svoje mnenje. Čeprav bi bilo za vas enostavneje, da bi vsi znali brati vaše misli in bi vi vse razrešili na najbolj lagoden način. Čas je, da spregovorite in se končno postavite na mesto, ki vam pripada. To vam bo omogočilo, da pustite preteklost za zapahnjenimi vrati in zasijete znova. Tisto, kar je bilo nekdaj, je vredno tudi pustiti tam. To boste morali slej kot prej spoznati.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Pred vami je niz odločitev. Pa vendar bi se bilo vredno za hip ustaviti in razmisliti, na kakšen način boste razrešili vašo situacijo. Slednja namreč ni videti tako črna kot se zdi. Pogovor bi tukaj razrešil marsikatero situacijo, vendar je pri tem pogovoru vredno, da prisluhnete tudi drugi plati zgodbe. Ta bo namreč marsikaj razjasnila in se vam pomagala odločiti na način, kot je za vas najprimernejši in sprejemljiv. Dovolite si sanjariti in razmišljati o vaših načrtih. Kajti to o čemer razmišljate, bo v prihajajočem obdobju tudi vstopilo v vašo zgodbo življenja.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Neko spoznanje vas utegne zelo presenetiti. Kajti situacija morda ni takšna kot ste jo videli sami. Včasih je resnično vredno spregovoriti in tako spodbuditi, da se želena situacija prične odvijati. Vaša največja lekcija tega danega obdobja je namreč, zaupanje v dobro. Kajti, v kolikor boste tokrat usmerili energije v dobro, se vam bo neglede na vse, v življenju tudi pričelo odvijati dobro. Ko boste to vsaj poskusili, vas bo sam potek dogodkov presenečal znova in znova. končno boste zadihali in spoznali, da bilo vse poprej vredno.

PRIDI NA DOGODEK!

Vabimo te, da sI zagotoviš svoje mesto in se udeležiš.
PRIJAVA S PLAČIČPM DO 24. JANUARJA JE UGODNEJŠA!

Please follow and like us: