TEDENSKI NAVDIH ANGELOV

OD 26.11.2018 DO 02.12.2018

Uroš Brumen

Zavedanje o tem, kdo smo in kaj bi radi počeli, bo v tem obdobju še kako v ospredju. Čeprav se na prvi pogled zdi, kot da teče vse tako kot mora, bodo v tem obdobju nagrajeni pogumni in tisti, ki se bodo upali pokukati iz cone udobja ter se predvsem miselno osvoboditi.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Višje stvarstvo je tokrat močno na vaši strani. vredno se je zavedati tega, da bodo določena sporočila duše končno ugledale luč sveta in vi boste na vaši poti do uspeha varni in predvsem domiselni. Nikakor pa si ne dovolite, da bi z vašimi mislimi prehitevali časi. Vse, kar je namenjeno bo tokrat tudi blagoslovljeno od zgoraj. Kar pomeni, da vam bo vse začrtano prineslo tudi uspeh na dolgi rok.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Vaše dobre namere, vsaj tako pravijo vodniki, bodo končno slišane na pravi način. Odrekanje, ki je bila vaša stalnica v preteklosti, bo končno zgubila na pomenu. In tako bodo tudi prepričanja, ki se že dolgo pestujejo na vaši duši, končno pridobila na moči in vam osvetlila pot do uresničenja. Tukaj je vredno dodati še, da nikar ne hitite. Prepustite se toku, kar pa ne bo ravno preprosto.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Sprememba, ki ste je deležni v zadnjem obdobju, bo vaša zmaga na dolgi rok. Čeprav bi si nekdo od vaših bližnjih ali celo družine želel drugače, vodniki pravijo, da je tokrat resnično vredno slediti svojemu toku in skušati še ne poznano, se prepustiti tudi kakšni skušnjavi. Kajti prav to izkustvo vam bo dalo vedeti, da ste v vseh ozirih na pravi poti in usrediščeni na svoj uspeh.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Vaše razmišljanje o tem, kaj bi morali narediti drugače, tokrat ni povsem upravičeno. Saj so, zaradi vaše prizadevnosti, na vašo pot vstopili vodniki, ki vas usmerjajo. Tako ste tudi vi sami, kot vaša pot, blagoslovljeni iz strani najvišjega. Vredno bi bilo samo pustiti preteklost tem kjer je in se podati v pozitiven vrvež življenja. Ta vam, v krogu prijateljev ali vam bližnjih, prinaša neko novost ali celo idejo, ki bi vam na področju obilja na dolgi rok končno lahko pomagala, da se lahko osvobodite.

Facebook
Google+
YOUTUBE
INSTAGRAM
Please follow and like us: