TEDENSKI NAVDIH ANGELOV

OD 19.11.2018 DO 25.11.2018

Uroš Brumen

Vodniki nam v tem tednu pripravljajo kar nekaj preizkušenj, ki se jih ni potrebno bati. Na eni strani bodo prav te preizkušnje potrdile, da smo na pravi poti, spet po drugi strani pa nas spodbudile, da se vrnemo na pravo pot. Zelo velik poudarek bo na zaupanju v odnosih in sam do sebe. Si bomo torej dovolili narediti naslednji korak?

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Četudi je vse postavljeno v obdobje zatišja, je vredno vedeti, da se vse odvija tako kot je za vaše najvišje dobro. Tako tudi ni odveč naznanilo, da višje stvarstvo pripravlja presenečenje za vas, lahko tudi v obliki vam znana osebe, ki vam bo prišla na pot. Ob pomoči le-tega boste dvignili svojo vibracijo zavedanja in tako tudi dopustili, da se v vaši zgodbi pričenja dogajati nemogoče. Verjemite v čudeže.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Višje stvarstvo vam z vsemi fizičnimi in nefizičnimi pokazatelji namiguje, da je vredno prisluhniti. Vse je tako rekoč na svojem mestu, samo še čaka na primeren trenutek za razplet. Vredno se je zavedati tega, da ste sami s svojo fizično energijo postavljeni v tako situacijo, da si lahko s trenutkom nepazljivosti vaš uspeh celo onemogočite. Previdno z dogovori, kajti nekateri se lahko obrnejo do vas s figami v žepu. Prisluhnite le sebi.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

V sozvočju z višjim stvarstvom ste postavljeni v situacijo lastne odločitve, ki je potrebna zato, da boste še lažje naredili naslednji za vas zelo pomemben korak. Nikar ne dvomit v ta korak. Trenutno ga zaradi svojega prepričanja resnično naredite malo težje, vendar ne pozabite, da imate neverjetno podporo vaših angelov in celotnega višjega stvarstva. Od vas pa je tako odvisno ali si boste dovolili pokukati v neznano.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Četudi vse nakazuje na to, da bo v določeni situaciji na področju čustev potrebno narediti piko, se vse to dogaja zaradi vašega strahu, da ne bi doživeli popolnoma istega razočaranja, katero vas je v preteklosti pahnilo na tla. Prišli ste do točke, ko je vredno spregovoriti in si olajšati dušo, vendar ne pričakujte, da bo okolica sprejela ali razumela to kar želite povedati. V danem trenutku njihovo razumevanje situacije tako rekoč ni pomembno. Pomembno je, da vi spregovorite in se osvobodite.

Facebook
Google+
YOUTUBE
INSTAGRAM
Please follow and like us: