TEDENSKI NAVDIH ANGELOV

OD 12.11.2018 DO 18.11.2018

Uroš Brumen

Spretno se bomo sprehajali med dogodki iz preteklosti in jih pričeli razreševati v sedanjem trenutku. Našo mirnost utegnejo zmesti določeni dražljaji iz preteklosti, vendar je samo od nas odvisno, kako se bomo odzvali. Lahko pademo pod vpliv in stopimo korak nazaj, ali pa zaključimo in izstopimo kot zmagovalec.

NADANGEL GABRIEL (ROJENI OD 21.12. DO 20.03.)

Četudi se vam dozdeva, da je vse na vaši poti nekako zgubilo svoj smisel, vam Nebo sporoča, da nikar ne obupajte. Tam, kjer so sence še vidne na vaši poti, jih nikar ne odstranjujte s svojimi mislimi, ampak preprosto z zaupanjem. Vse, česar se boste tako lotili s srcem, četudi boste vstopili na vam še nepoznano pot, bo to vsekakor zapečateno z najvišjo ljubeznijo in pripravljeno na uspeh.

NADANGEL MIHAEL (ROJENI OD 21.03. DO 20.06.)

Ta notranji mir, po katerem že tako dolgo hrepenite, saj se vse, česar ste se lotili v zadnjem obdobju, lahko tudi izmuznilo, bo kmalu prišlo v vaše življenje. Neko pismo oziroma sporočilo zaključka, ki ga utegnete dobiti, vam bo dalo zagon in nove smernice. Nikakor pa ne pozabite, da je vredno tokrat zares pustiti preteklost tam, kjer je in se prepustiti toku dogajanja.

NADANGEL RAFAEL (ROJENI OD 21.06. DO 20.09.)

Neko spoznanje, ki se lahko da navezuje tudi na vašo preteklost, vam bo dalo vedeti, da ste kljub viharjem in negotovosti, ki vas trenutno prežema, zagotovo na pravi poti. Vredno obuditi zavedanje, da vse kar potrebujete za svoj lastni napredek, nosite v sebi. S tem si boste namreč lahko odprli na videz že priprta vrata in začeli znova. Vendar ta začetek ne pomeni rušiti tisto, kar ste že postavili. Pomeni pa brezpogojno zaupanje, da bo vse dobro.

NADANGEL URIEL (ROJENI OD 21.09. DO 20.12.)

Četudi si želite premakniti iz mrtve točke, imate nekje v sebi še vedno postavljen strah, da ta vaša pot ne bo obrodila sadov. Ta občutek je nastal zaradi vaše preteklosti, kjer ste se morali neprestano dokazovati in truditi, da ste nekaj dosegli. Trenutno imate občutek, kot da tavate v temi. Ampak to je zgolj zato, ker se trudite razumeti, namesto da bi preprosto zaupali in se prepustili toku.

vas zanima angelska meditacija?

Preberite si več o skupinskih meditacijah

Please follow and like us: